Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Editörlük kategorisi açılsın lütfen.

Yaklaşık 5 ay önce böyle bir kategorisi önerisinde bulunmuştum. Eklenebilir dediler fakat hala eklenmedi. Editörlük hakkında sorularım vs. oluyor veya yardım isteyenleri aramak istiyorum ama bulamıyorum. Böyle bir kategorinin açılması gayet güzel olur. @Mehmet Yılmaz @White Ravens
  2. BurakReiS

Forumdan bildirim almak istiyorum.

Sayın yetkililer, forumda bir bildirim geldiği zaman tarayıcının başka sekmelerinde ve tarayıcı kapalı iken görmek istiyorum. Bildirim sesi vs. de olabilir. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  3. BurakReiS

Kullanıcı adı veya görünen adı değiştirme

Foruma kayıt olurken kullanıcı adına direk "burakreis" yazdım. Büyük küçük harf duyarlı olduğunu ve boşluk bırakabilceğimi bilmiyordum. Bunun için özel başlık eklenirse güzel olur (Profil için). Bir de kullanıcı adının büyük küçük harfi 3 ay arayla değiştirilebilirse iyi olur. (Ek olarak...
  4. BurakReiS

Kod paylaşım-istek

Forum da kod paylaşım & istek bölümü oluşturulursa gayet iyi olur. Bilmeyenler burda kod isteyebilir, bilenler ise burada yararlı kodlar paylaşılabilir. Şimdiden teşekkür ederim. @White Ravens
  5. BurakReiS

Tasarım-Editörlük kategorisi açılabilir

Ben profesyonel olmasam da tasarım ve editörlük ile ilgileniyorum. Başka forumlara soru sormak istemiyorum artık, burada böyle 2 ayrı kategori olsa ve benim Örn; şu nasıl yapılır, bunun yapımı, bu hatanın çözümü, After Effect shake nasıl yapılır ve After Effect screen pump yapımı. Gibi konular...
Top Bottom