Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

patriot p300 1 tb alınır mı?

Arkadaşlar şuan patriot p300 256gb m2 ssd yi oyun diski olarak kullanıyorum ama yetersiz geliyor bende 1tb versiyonuna yükseltmeyi düşünüyorum. amazonda şuan 1351 tl. sizce yükseltmeye değer mi?
  2. Evren avcı

m2 ssd içindeki dosyalar ile sökülü kalsa sorun olur mu?

Arkadaşlar yakın zamanda pc'mi satmayı düşünüyorum. m2 ssd'ye oynadığım oyunları yükleyip ssd'yi sökücem. ssd kutusunda 5-6ay kadar kalıcak. Herhangi bir sorun olur mu?
  3. Evren avcı

Bilgisayarımda diskim sebepsiz yere doldu.

Arkadaşlar sabah kalktım pcyi açtım ve Normalde 60gbsı boş olan diskimin sadece 20gb boş hale gelmiş herhangi bir virüs yok. Nasıl temizlerim bu dosyaları. ccleaner kullanım test yaptığımda diğer dosyalar 198gb yer kaplıyor. bu dosyaları nasıl bulabilirim. yüklü tek oyun ise pubg oda 40gb civarı.
  4. Evren avcı

bu alana steam pubg sığar mı?

Arkadaşlar bilgisayarımda bu kadar alan var steam pubg sığar mı? eğer indirirsem disk çok yavaşlar mı? içinde forza4 bf5 ve zula var. zulayı silebilirim. patriot p300 m2 ssd
  5. Evren avcı

Çözüldü✓ nwme ssd aldım pcde gözükmüyor.

Arkadaşlar ssd bu bilgisayar kısmında gözükmüyor. ne yapmam gerekli.
  6. Evren avcı

Anakartıma m2 ssdyi nasıl takıcam?

Arkadaşlar anakartımın m2 yerinde vida değilde plastik bir parça kullanılmış. Ona nasıl takıcamı bilmiyorum. fotoğrafını bırakıyorum. Bununla ilgili bir video var mı?
  7. Evren avcı

bu nvme ssd alınır mı? anakartımla uyumlu mu??

Arkadaşlar ssd bu: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-hp-250-gb-ex900-ex9002yy43aa-m-2-pci-express-3-0-fiyati,959132688.html anakartım b450m h uyumlumudur bu ikisi.
  8. Evren avcı

120gb ssd ye gta5 ve csgo sığar mı?

Arkadaşlar 120gb ssd alsam içine csgo ve gta5 sığar mı? ya da onun yerine 500gb hdd mi alayım.
  9. Evren avcı

csgo dosyalarını hddye nasıl taşırım?

ssd diskimde csgo var onu hddye nasıl taşıyabilirim?
Top Bottom