Arama sonuçları: *

1. S

Monitör Tavsiyesi Freesync G-sync TN VA IPS hakkında bilgi

Evet ips panel bakmamıştım parlamalardan dolayı gözü yorma kısmıda var diye ama ips panelede yoğunlaşabilirim ama freesync olayı bana bir eksi katarmı o konuda kafam karışık g-sync lar çok pahalı. Ayrıca laptopta da sadece hdmi girişi var buda hz de kayıp yaratırmı dp port yok malesef hdmi ile...
  2. S

Monitör Tavsiyesi Freesync G-sync TN VA IPS hakkında bilgi

Arkadaşlar sağlıklı bir önerisi olan varsa yardım etsin lütfen. Nvidia gtx 1050 ekran kartlı laptopum var. 2. Ekran olarak bir monitör almak istiyorum fakat bu monitörü Sadece Photoshop , Video edit için kullanacağım yoğun olarak. Arada film izleme ve Pubg mobile emülatörden oynamayı...
  3. S

Photoshop Video edit için Monitör tavsiyesi

peki bu freesync ve g-sync olayı ne olacak. Benim laptopta nvidia gtx 1050 var. Yırtılmalara neden olmayacakmı 2 monitörde freesync. Birçok yerde bu sync olayının sorun olacağı yazıyor
  4. S

Photoshop Video edit için Monitör tavsiyesi

Merhaba, Abra A5 V13.6 15.6 laptopum var i7 9.nesil GTX1050. 2. ekran olarak bi monitör almak istiyorum photoshop ve montaj işleri için kullanıcam . Laptopun ekranı küçük geliyor. 1400-1600 tl arası hangi monitörü alabilirim 144 hz 1ms tercihim. Arada nadirde olsa oyunda oynuyorum LoL Pubg...
Top Bottom