Arama sonuçları: *

1. LLertuQinn

Yardım MSİ MAG FORGE 100M kasam yere düştü. Garanti onarım yapar mı?

Kasam dik şekilde birkaç ay önce yere düşmüştü. Tam bu güç kaynağının olduğu yerden. Kasada bir sorun yok herşeyi çalışıyor zaten tamamen de değiştirdim donanımları kullanırken de sıkıntı yok. Arka kapağı o kızak kızmına oturmuyor, bastırmak gerekiyor. O kızak yerinde eğilme var. Garantiye...
  2. LLertuQinn

Çözüldü✓ MSİ FORGE 100R ARGB kontrol nasıl ederim?

Dün MSİ Forge 100R model kasa satın aldım. Anakartım Msi b450m a pro max. Fanlar için soket sadece arkayı takabildim başka yoktu 4 pin çoklayıcı kart aldım sorunu çözer mi bu birinci sorum. İkinci sorum ben bu kasanın ışıklarını nasıl kontrol edebilirim? Msi Gaming app yükledim mystic light...
  3. LLertuQinn

Hangi kasayı tercih etmeliyim?

İkinci el alacağım. Maddi durumlar :D https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2.el-cooler-master-q300p-bos-kasa-1022715689/detay...
  4. LLertuQinn

Çözüldü✓ Cooler Master Silencio 650 Pure almayı düşünüyorum, fikirleriniz nedir?

Cooler Master Silencio 650 Pure almayı düşünüyorum, fikirleriniz nedir? Sessiz diyorlar alacağım kişi fanları eksik dedi fan takıp verecekmiş. Isı değerlerine kimisi iyi kimisi kötü diyor. Sistemim R5 3600x Stok soğutucu stok ghz (60 70 80 geziyor) GT 1030 40 50 derece geçtiğini görmedim tam...
Top Bottom