Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Yardım RX580 Ekran Kartı'nın 55 Derecede kapanması

Ekran kartımın macun yenilemesini yaptım ve driverları güncel.Ama önceden 70-80 derece'de kendini kapatıyorken şimdi bu sayı 50-55 dereceye düştü.Oynadığım oyunlarda grafiklerim aşırı yüksek falanda değil veya aşırı sistem gereksinimi isteyen oyunlarda değil.Bunun sebebi ne olabilir ?
  2. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı tutucu önerisi

Zamanında kötü bir kasa aldığım için ekran kartı takılan yerlerin vidalama bölümleri aşındığı için ekran kartım aşağı doğru duruyor.Bu da 1 fanın bir yere takılıp ses çıkartmasına sebep oluyor onun için bir tutucu arıyorum.Sizce bu model iş görür mü ...
  3. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

Ekran kartı modelim MSI GAMİNG X.Sol fan'da hiçbir sıkıntı yok herhangi takılma,ses vs.Sağ fan ise kendi parmağım ile döndürmeye çalıştığımda sanki böyle takıla takıla ilerlediğini fark ettim.MSI AFTERBURNER'ı açtığımda ise dönmeye başlıyor ama bu seferde cidden aşırı sesli dönüyor.Yağlamak bu...
  4. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

RX 580 MSI GAMİNG X model ekran kartım var.4 yıl falan oldu alalı zamanında ekran kartı fanım kırıldı ve internetten orjinal fan alıp takmıştım.Taktığım zaman dönüyordu ama bu ay falan tek fanın dönmediğini fark ettim.Sisteme format attım her şeyi güncelledim vs. az önce parmağımla sağ'a doğru...
  5. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran Kartımın tek fanı çalışıyor

Kullandığım ekran kartı ''MSI GAMİNG X RX580'' modelidir.3-4 gün önce termal macun yeniledim ve bütün kablolarını takıp hava üfleme makinesi ile güzelce temizledim.Kart çalışıyor ama bir fanı hiç dönmüyor (Msı Afterburner'da bile oyunda 75 dereceyi görmesine rağmen).Sonra kendim bir kontrol...
  6. Hacışakirli zemzem

RX580 hangi kartlara eşittir ?

1650,1660,RX 5000 vs en fazla kaça eşit olur o.c suz ?
  7. Hacışakirli zemzem

Ekran kartımda bir sıkıntı var mi acaba

Soru basit ekran kartim çok ısınıyor uv yaptık olmadı şimdi mx-4 macun sürücem sizce bir yanma gibi bir şey olmuş mudur ?
  8. Hacışakirli zemzem

Güç kaynağım 2060 ı besler mi acaba ?

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020171-vs550-builderseries-550w-80psu-P373711979?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwtZH7BRDzARIsAGjbK2aZ4g4v6SHYjLqa0wHV4TN9BveqePKaTBQIoP5W7raZhrdURQxlUDcaAr0UEALw_wcB Güç kaynağım bu yakında bir akrabam yeni ekran kartı alıcak ve 2060 ekran kartını bana...
  9. Hacışakirli zemzem

Ryzen 5 3500x hangi ekran kartına kadar besler ?

1 aydır filan kullanıyorum ilerde 2060s 2070s veya 3060 almayı düşünüyorum 2080s diyecemde beslemez bence işlemci 3060-3070 e kadar beseler mi sizce ?
  10. Hacışakirli zemzem

Ekran kartı ayarları ?

Ekran kartım yeni değil bütün drivelerını sildim ve geri yükledim ideal ayarlar nedir acaba ? Ekran kartı:Rx580 8gb Driver sürümü:20.4.2
  11. Hacışakirli zemzem

Ekran kartı driverlarımı hepsini nasıl silebilir miyim ?

Ekran kartım imzamda yazıyor ve hepsini silip full yeniden yükliyecem nasıl yapabilirim ?
  12. Hacışakirli zemzem

Öneri Ekran kartı ölümüne ısınıyor

Apexte rekor 88 sizce sebebi ne olabilir sistemim imzamda yazıyor kasa camı açık kasa camıda 1 sene de bir termal macun değiştirin diyorlar sizce kasada mı sıkıntı var yada ben önceden i5 2500k kullandım o sıkıntı yapmış olabilir mi ?
  13. Hacışakirli zemzem

Yardım Apexte undervolt sonrası crash

Msı ve radeondan undervolt yaptım crash yiyorum apex te filan 88 i görüyorum kasa camı açık ve bazen %100 kullanıyor ekran kartı 50-60 larda geziyor normalde ama bir ara %100 oldu kasa içi temiz anakart işlemci filan yeni sizce sıkıntısı nedir ? (Not:Altaki fotolar ilk açtığım zamanki ayarlar...
  14. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ XMP Kapasam ekran kartı sıcaklığı düşer mi ?

Kardeşim bu sabah kalkar kalkmaz (Evet daha yeni kalktım :D) XMP yi kapatman lazım hem sisteminin içinden geçiyor hem de fazla ısındırıyor kapatsam xmp yi ekran kartı sıcaklığı değişir mi ?
  15. Hacışakirli zemzem

Bu ayarlar için undervolt nasıl yapılır

Açtığım zaman ilk ayarlar bunlar nasıl yapmam lazım ayarları mı etkili olması için
  16. Hacışakirli zemzem

Öneri RX580 8GB Den sonra hangi ekran kartı daha iyidir ?

İlerde (1-2 yıl sonra) ekran kartını değiştirmiyi düşünüyorum sizce sistemim için fiyat performans olarak hangi ekran kartı öneririsiniz ?
  17. Hacışakirli zemzem

Yardım RX580 8GB Undervolt ayarlama nasıl yapılır ?

Ne kadar uğrasamda yapmaya çalışsamda yapamadım radeondan yapmak istiyorum msi da crash veriyor artık sadece frekans ve voltaj ayarlarında sıkıntı yaşıyorum onları tam çözemedim Not:Min akustik sınır 909 ben kendim 1353 e çektim
  18. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran kartım çok ısınıyor çözüm var mıdır ?

Radeon undervolt yaptım işe yaramadı msı afterburnerdan da crash yiyom başka çözüm bilen var mıdır mesela oyunları ekran kartına uygun yapmak filan
  19. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı ayarlarını nasıl fabrika ayarına döndürürüm ?

Ekran kartını fabrika ayarına döndürmeyi istiyorum bunun bir zararı veya sıkıntısı olabilir mi ve birde nasıl döndürürüm fabrika ayarı dediğim bütün her şey sıfırlama örnek yeni ekran kartı gibi driversız filan
  20. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran kartının sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım ?

İlk aldığım zamanlar sıkıntı çıkarmıyordu şimdi bu aralar aşırı ısınıyor ne sıkıntısı vardır sizce ne yapabilirm çözüm olarak ? Garantisi bitmiştir 1598884011 Up!
Top Bottom