Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Koşuya başlamak için öneri

Spor yapan biri olarak ilk başta minimal hedefler ile başlamak her zaman daha iyidir.Çünkü sporda önemli olan süreklilik yani örnek olarak bir hafta 5 gün koşu yapıp diğer hafta 3 gün sonrasında ki hafta hiç yapmamak yerine her hafta düzenli olarak sabahleyin size uygun bir zamanda koşu...
  2. Hacışakirli zemzem

Yardım Kasa almam lazım ama sizce gerekli mi ?

https://www.trendyol.com/zoko/amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-p-835189764?boutiqueId=61&merchantId=145641&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true Dediğiniz ürün bu mu hocam yoksa Darkflash olan mı ?
  3. Hacışakirli zemzem

https://www.amazon.com.tr/Dark-DKCHGUARDIAN-Guardian-Panelli-Bilgisayar/dp/B07XLWVNQ8/ref=sr_1_1?adgrpid=151401785711&dib=eyJ2IjoiMSJ9.OtKreQhTCCUC9IEngKtYW1wj9ZKPqer5pUQqeTH6RVvGjHj071QN20LucGBJIEps.5ix-Fjh2olW5zB_BS09zDQWpgHDPvyX-fbBdK9Wm-kc&dib_tag=se&hvadid=678425497811&hvdev=c&hvlocphy=21064...
  4. Hacışakirli zemzem

Param olsa direkt sistemi yenilerim :D Bu RX580 nin bir anda kapanması yüzünden 1050 ti ya geçicem :D Ama güzel kasa hocam teşşekürler öneriniz için.Peki sıradan bir bilgisayar kasası bu durumu çözer mi sizce ?
  5. Hacışakirli zemzem

Şuan ki kasamın ekran kartı vidalama yerleri aşınmış durumda ve vida oturmuyor.Üstüne üstlük cam takma yerlerindeki vidalarda aynı şekil aşınmış veya kopmuş durumda.Bunun yanında camını takıp kullandığım zaman ise sıcaklık artıyor baya ve camsız kullandığım ise aşırı tozdan dolayı odam hep tozlu...
  6. Hacışakirli zemzem

Yardım RX580 Ekran Kartı'nın 55 Derecede kapanması

Ekran kartımın macun yenilemesini yaptım ve driverları güncel.Ama önceden 70-80 derece'de kendini kapatıyorken şimdi bu sayı 50-55 dereceye düştü.Oynadığım oyunlarda grafiklerim aşırı yüksek falanda değil veya aşırı sistem gereksinimi isteyen oyunlarda değil.Bunun sebebi ne olabilir ?
  7. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı tutucu önerisi

Valla öyle hocam hele ki şuan en kötü ekran kartı 5-10 binden başlıyorsa baya önemli :D
  8. Hacışakirli zemzem

Valla kasayı değiştirecek zamana kadar iş görse yeterli hocam :D
  9. Hacışakirli zemzem

Zamanında kötü bir kasa aldığım için ekran kartı takılan yerlerin vidalama bölümleri aşındığı için ekran kartım aşağı doğru duruyor.Bu da 1 fanın bir yere takılıp ses çıkartmasına sebep oluyor onun için bir tutucu arıyorum.Sizce bu model iş görür mü ...
  10. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

Anladım hocam bir bakıyım belki youtube'dan bulabilirim teşşekürler cevabınız için. 1723995726 Bir bakayım büyük ihtimalle vardı.
  11. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

Ekran kartı modelim MSI GAMİNG X.Sol fan'da hiçbir sıkıntı yok herhangi takılma,ses vs.Sağ fan ise kendi parmağım ile döndürmeye çalıştığımda sanki böyle takıla takıla ilerlediğini fark ettim.MSI AFTERBURNER'ı açtığımda ise dönmeye başlıyor ama bu seferde cidden aşırı sesli dönüyor.Yağlamak bu...
  12. Hacışakirli zemzem

Yardım Yazılım mühendisliği için laptop önerisi

Valla malum ekonomide anca bu kadar çıkıyor :')
  13. Hacışakirli zemzem

Teşşekürler hocam şimdi isteyen arkadaş'a ilettim :)🙏 1723909728 Teşşekürler hocam şimdi isteyen arkadaş'a ilettim :)🙏
  14. Hacışakirli zemzem

Kullanım amacı yazılım mühendisliği olucak daha çok.Şu tarzda özellikleri olan bir laptop lazım.Maksimum bütçe 35 bin .
  15. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

RX 580 MSI GAMİNG X model ekran kartım var.4 yıl falan oldu alalı zamanında ekran kartı fanım kırıldı ve internetten orjinal fan alıp takmıştım.Taktığım zaman dönüyordu ama bu ay falan tek fanın dönmediğini fark ettim.Sisteme format attım her şeyi güncelledim vs. az önce parmağımla sağ'a doğru...
  16. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bütün verileri başka bir bilgisayara yedekliyecem.Ama Rufusu açınca diski algılamıyor boyut mu büyük olduğu içindir yoksa HDD olduğundan mıdır ?
  17. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bilgisayarıma format atcam ve Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 dosyasını indirdim ama flash'ım kayıp olduğu için elimde sadece Harici HDD var.Bunu Rufus üzerinden İSO dosyasına uygun hale getirip tekrar depolama olarak kullanabilir miyim dönüştürüp ?
  18. Hacışakirli zemzem

Arabanın garantisi neden önemlidir?

Firmadan firmaya ve üründen ürüne bu durum değişir ama standart bir garanti kuralı olan ''Fabrikasyon sorunları'' garanti kapsamına girer.Bunun yanında kullanıcı hatası olan sorunlar garanti kapsamına girmez yani servis sorunu halleder ama bunun karşılığında ekstra ücret ister.
  19. Hacışakirli zemzem

Kargocular Mesai Saatleri İçinde Mola Veriyorlar mı ?

Genel olarak bazen trafik oluyor ondan kargo arabasını park edebilecek yer arıyorlar,bazen kargoyu teslim edecek kişi adreste olmuyor,bazen su'dur,sigaradır gibi molalar oluyor ama gördüğüm kadarıyla örneğin kurye kargo arabasına binerken gidecekleri yere kadar bunları yapıyor hiç oturup çay...
  20. Hacışakirli zemzem

Bilgisayarım aniden donup yeniden başlıyor

Tamamdır hocam şimdi yapayım. 1722857126 XMP açıkmış zaten hocam ondan dokunmadım SSD yi takıp format attıktan sonra sorun devam ederse güncelleme yaparım.Teşşekür ederim ilgilendiğiniz için 🙏.
Top Bottom