Arama sonuçları: *

1. Y

20000 tl sistem önerisi

Az daha çıkarsan 4060 var arkadas gecen hafta aldı https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/
  2. Y

5000 tl monitor tavsiyesi

Yeni bilgisayar aldim özellikleri Ryzen 5 5600 rtx 4060 Buna uygun 5000 tl ye kadar monitör tavsiyesi istiyorum IPS olması ve pivot olması önemli Hoparlör olsa iyi olur olmasa da sıkıntı yok onerilerinizi bekliyorum
  3. Y

20k civarı pc tavsiyesi

O kartlar sıkıntılı kartlar mı sorun yaratır mi ileride belli mi 1735893322 Bu fiyata max ryzen 5 5600 geliyor hocam bende onu düşünüyorum
  4. Y

20k civarı pc tavsiyesi

Ben de biraz araştırdım genelde 23k bandında rtx 4060 başlıyor Peki bu fiyatlara amd mi tercih etmeliyim yoksa Nvidia mi
  5. Y

20k civarı pc tavsiyesi

Bi arkadaşım ilk sistemini toplamak istiyor genelde cs valo oynamak için alicak hikayeli oyunları ps dan oynuyor ben kendim biraz arastirdim da en f/p olanının olmasını istiyorum çok zar zor imkanlarla alıyor Var mı bi oneriniz bekliyorum
  6. Y

Turkcell Numara taşıma kampanyası 10 gb 185₺ - 20 gb 235₺

Suan faturasız turkcell hat kullanıyorum nasıl faydalanabilirim bundan
  7. Y

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Herhalde telefonu da hızlı sarj eder teşekkürler hocam
  8. Y

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Poco x3 pro için alsam hızlı sarj eder mi?
  9. Y

Liseye yeni geçtim sınıfımı nasıl öğrenebilirim okul numaramı öğrendim

Keşke bende liseye yeni geçmiş olsam...
  10. Y

❌İndirim Bitti! Koorui 21.5 İnç İPS Monitör 2700 TL

3100 tl ye 180 ips 24 inc monitor verdi Abdullah abi onu düşünürsek fiyatina göre kötü arastirirsaniz 3k civarina daha iyilerini alırsınız.
  11. Y

500 Tl Ye Skin Önerisi

1 porsiyon iskender ye
  12. Y

Bilgisayar için Akım Korumalı Priz

Akım korumalı olmayınca bilgisayara bir zararı mı var? Bilmediğimden soruyorum
  13. Y

200-270K araç önerisi

Hocam 300 civarina accent admire alinabilir ustasi çok parçası ucuz fazla sorun çıkartmaz dusunebilirsiniz
  14. Y

1.4 Fire Egea nasıldır

Egea sadece 1.4 fire mı veriyolar engelli indirimiyle?
  15. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Hocam youtubeden biraz arastirdim bi kanal statik elektriklenmeden olabilecegini soyluyordu bütün kablolari fisleri sokup yeniden taktim acildi sagolasin
  16. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Monitör menusunde sekmeler arasinda dolanırken dvi 1.4 den 1.2 ye cektim görüntü gitti daha da gelmiyor pc suanda açık monitorun dugmesine basıp kapatip actim ama menuye yine giremiyorum 1712412467 Beyler yardım edin
  17. Y

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Simdi ben cok anlamam düz mantık gidiyorum Abdullah abi benim monitör tr de olsa 20k dedi üst düzey monitörler arasında dedi Best seçeneği 0.8 ms di Bu monitörü ben kasimda 4k ya aldim ucuz bir monitör best de 1.2 ms yazıyor Demekki fiyatına göre harbiden iyi :D zaten abdullah abiye guvenip...
  18. Y

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

Çok sağolun
  19. Y

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

sonunda başardım dostlar sonunda :))))))))))))))))))
  20. Y

1 veya 2 tb f/p m2 ssd önerisi

Hazır sistem pc aldim 500gb depolama var yetmiyor 1 veya 2 tb m2 ssd almak istiyorum f/p iyi bir ssd var mi Anakart gigabyte A 620m H sanirim gen 4 desteği var anakartin yani gen 4 olursa cok iyi olur Bütçe olarak ssd ler hakkında hic bir bilgim yok ilk fiyat olarak 2 bin tl vereyim
Top Bottom