Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Bilgisayar topluyorum. Destek olabilir misiniz??

hocam o kadar detaylı bilmiyorum ama tavandan 360mm sıvı soğutucu desteği olan kasaya bir şey sığdıramamak daha zordur tabi 4 fanlı 5090 ana sahipseniz o ayrı :)
  2. ynsemreuzun

geleceğe yatırım için daha mantıklı geldi hocam bütçe sizin değerlendirilebilir (y)
  3. ynsemreuzun

tavandan 360 destekli açılıp kapatılabilen dolap mantığı temperli cama sahip bir modeldir beyazıda var aynı fiyatta https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405867.html
  4. ynsemreuzun

hocam anakartı bu model yaparsanız ileride 5000 serisi ekran kartı taktığınız işlemcinizi 9000 serisine yükselttiğinizde veri yolunuz pci 5.0 olacağından maksimum performans almış olursunuz 8 9k lık b850ler ile aynı veri yoluna ship fiyatında rakipsiz bir anakart...
  5. ynsemreuzun

35-38 bilgisayar tavsiyesi

hocam colorful un bu modeli b650 olmasına rağmen pci 5.0 destekli yani b850 ile aynı veri yoluna sahip ve fiyatına göre gerçekten iddialı bu özelliklere sahip olması değerlendirebilirsiniz marka pc toplamıyorsanız...
  6. ynsemreuzun

2. El RTX 3060 TI AMD Ryzen 5 5600x sistem alınır mı?

hocam ederi fiyat olmuş çok uygun biraz fazla iddialı olur ama alınabilir dolu sistem her şey var 1738534618 hocam düz 3060 12g ti versiyon sadece 8g
  7. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Sistemle beraber gelen sol üstteki fps göstergesi

bunun ne olduğunu bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olsun
  8. ynsemreuzun

2k 180hz mi 1080p 280hz mi

hocam 280 hz alacaksanız kesinlikle bu monitörü tercih edin https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html
  9. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Sistemle beraber gelen sol üstteki fps göstergesi

alt r olabilir mi nvidia nın fps izleme tuşlarıdır
  10. ynsemreuzun

AsRock RX 5600 XT alınır mı?

bütçe sizin hocam siz bilirsiniz yani eski parça almaktansa biraz dişi sıkıp daha yeni ve uzun ömürlü parça almak daha mantıklı bencede
  11. ynsemreuzun

Kulaklık ses kalitesi hakkında yardım!!!

Hocam ürün şu anda elimde değil iadeden göndermediler beyaz modeli var ben 1700e aldım 1500e bırakırım 1738411408 Hocam çok teşekkürler deneyeceğim yapamazsam size tekrar uklaşsam olur mu hangi ayarlar için
  12. ynsemreuzun

izmirdeyim hocam bende sıfır ürün 2 saat kullanıp bıraktım ürün geldikten sonra bir şeyler deneyeceğim olmazsa size satarım
  13. ynsemreuzun

AsRock RX 5600 XT alınır mı?

alınır hocam bütçeniz nedir işlemciniz nedir 1.5 2k arttırabilirseniz rx6600 ler var hatrısayılır fark var
  14. ynsemreuzun

harbi alıcıysan satayım dostum nerede yaşıyorsun 1738409773 teşekkürler hocam deneyeceğim
  15. ynsemreuzun

öyle yapacağım hocamda şansımı denemek istedim hiç anlamıyorum o ayarlardan nerede yardım alabilirim 1738405896 hocam bilinenden şaşmamak lazım maalesef
  16. ynsemreuzun

Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim...
  17. ynsemreuzun

Asrock 7800xt'den Powercolor 7800xt yükseltmeye değer mi?

hocam sistem linki atabilir misiniz
  18. ynsemreuzun

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

yok hocam bu ses kalitesiyle başka bir kulaklıktan geçerseniz sesin kalitesizliği yüzünden alışamıyorsunuz ben onu yaşadım çok eski bir kablolu gamepower kulaklıktan geçmiştim onu bile geçememişler ses kalitesinde aksine mikrofonu ben beğendim
  19. ynsemreuzun

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

ne zaman yaşandı hocam olay 1738344750 pardon görmemişim mesajınızı kulaklık ilk ozaman 2 ay önce çıktı aynı modelse o zaman iadeleri aldılar ben baya araştırdım ocaktan sonra iadeler alınmamış galiba bende ona kurban gittim 1738344938 galiba şartlar değişti hocam malesef bu markayı...
  20. ynsemreuzun

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

evet hocam bende iade edebilmek için kafama oturmadı kullanamıyorum yazdım ama işe yaramadı
Top Bottom