Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Lisede hangi bölüm seçilmeli

şimdiden matematikte kendini geliştir şu an kötüsün diye kötü kalacak halin yok. Sayısal en mantıklısı.
  2. feritmusaoz

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

çocuk katlini ve insan soykırımını desteklediğin için kimse seni o kadar ciddiye almaz merak etme
  3. feritmusaoz

Mantıksız soru: Kablolu mouse kullanılmazsa bozulur mu?

bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum ama bozuluyorlar. Küçükken hevesle bir oyuncu mouse ı almıştım orta segment bir şey. Kullanmaya kıyamıyordum 5 dk kullanıp temizleyip kaldırıyordum. Kendi kendine bozuldu mouse. 2020 de 100 TL'ye aldığım rampage smx r44 ü hala kullanıyorum, mouse ı...
  4. feritmusaoz

Boşta ekran kartı kullanımı

evet hocam. Şimdi kasayı açtım, tozunu aldım gene aynı. 1734213982 güncelleme: sürücüleri güncelleştirince kullanım yüzde 12 ye düştü ama sıcaklık aynı
  5. feritmusaoz

Boşta ekran kartı kullanımı

Merhaba, arka planda wallpaper engine çalışıyor sadece. Ekran kartı kullanımı bana çok geldi ve fanları dönüyor normalde boştayken dönmezdi. Bu normal mi? Virüs taramasında bir şey çıkmadı.
  6. feritmusaoz

❌İndirim Bitti! Samsung Watch 6 Classic 🔥4.934 TL (Dip Fiyat)

katılıyorum, ben evde kullanmıyorum 2 gün çıkarıyor.
  7. feritmusaoz

hocam tek sıkıntısı şarj diyebilirim. Max 2 gün çıkartıyor ama şarja takıp çıkarmaya üşenmiyorsanız hiçbir sorun teşkil etmez zaten max 2 saatte şarj oluyor.
  8. feritmusaoz

20k bandında telefon önerisi

Merhabalar, normalde yazın bütçe artırıp daha üst segment bir telefon alacaktım fakat şu anki telefonum aşırı sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden bütçem 20k civarında ama çok iyi öneriniz olursa 23 24 e zorlarım. Oyun hiç oynamıyorum, batarya, ekran ve kamera ana önceliklerim. Honor 200 bu...
  9. feritmusaoz

watch 6 kullanıyorum kesinlikle öneririm
  10. feritmusaoz

75.000₺ Bütçe ile alınabilenecek en iyi gaming laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-sword-17-hx-b14vgkg-246xtr-intel-core-i9-14900hx-32gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-17-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000075Q2CY?magaza=f%C4%B1rsat%20sepeti
  11. feritmusaoz

Pc bir anda kapanıyor

hayır 1730790525 NOT: Kaspersky tırojan buldu şu an temizliyor
  12. feritmusaoz

Pc bir anda kapanıyor

merhaba bu sorunu ilk defa yaşadım. Pcde ana menüde gezerken pc bir anda gücü kesip kendini yeniden başlatıyor. Arada olur diye bir şey yapmadım şimdi bir daha yaptı. Virüs olmasından korkuyorum, şu anda kaspersky kuruyorum umarım düzelir ama yine de bildiğiniz bir şey varsa çok sevinirim...
  13. feritmusaoz

Get into pc güvenilir mi?

Tamamdır hocam teşekkürler 1730638601 Hocam zam gelmiş öğrenci aylık 500 tl indirimsiz 1300 :/
  14. feritmusaoz

Get into pc güvenilir mi?

Merhaba, get into pc nin güvenli olduğunu duymuştum. Adobe illustrator crackli indirirken Windows defender bu uyarıyı verdi. Sizce defenderı kapatıp devam etmeli miyim yoksa harbiden virüs müdür? Bu siteyi bilen var mı
  15. feritmusaoz

37 38k sistem önerisi

Ddr4 müş vazgeçtim 1729256623 12400f zayıf kalır diye düşünüyorum ya 1729256640 Teşekkürler
  16. feritmusaoz

37 38k sistem önerisi

Hocam ryzen 5 7500f mi sizce yoksa 13400f mi 1729256504 https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/cure-amd-sistem-onerisi-ryzen-5-5600x-msi-geforce-rtx-4070-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd Şunları işlemci ve ssd yükseltip düşünüyorum
  17. feritmusaoz

37 38k sistem önerisi

Merhaba nvidia intel sistem önerebilir misiniz bu fiyatlara
  18. feritmusaoz

W11 kurarken hangisini seçmeliyim

tamamdır hocam teşekkürler
  19. feritmusaoz

W11 kurarken hangisini seçmeliyim

Merhaba, yeni bir freedos laptop aldım. Windows 11 kuracağım fakat rufus böyle bir şey soruyor. Biraz araştırdığımda genellikle bilgisayarı desteklemeyenler bunları seçiyormuş ama gene de sormak istiyorum. Tikli kalsın mı iptal mı edeyim?
  20. feritmusaoz

500 600 tl kablosuz mouse önerisi

merhaba, abim adobe, blenderda falan kullanacak kablosuz, sade ve uzun ömürlü fp mouse tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Top Bottom