Arama sonuçları: *

1. Laistragon

2. El ama sıfır Airpods

ürün orijinal kanka birebir garantisi devam ediyor appledan seri nosunu falan sorgulattım 1628308910 teşekkür ediyorum hocam
  2. Laistragon

2. El ama sıfır Airpods

Merhabalar bugün bir telefoncudan turkcellden alınma sıfır airpods aldım. Sorum şu olacaktı faturası başkası adına herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yani benim adıma herhangi bir işlem yapabilir mi? ürünümü çaldı vs. gibi
  3. Laistragon

Sistemde 4x8 gb ram takılı fakat 1 tanesini kontrol edemiyorum

Beyler kusura bakmayın geri dönüş yapamadım tüm slotlarlarda denedim fakat sonuç aynı. Anlayan bir yere gösterdim rgb kontrolcüsü yanmış dendi ama bilmiyorum kullanıyorum böyle şuan bir sıkıntı yok sadece rgb yanmıyor😁
  4. Laistragon

Sistemde 4x8 gb ram takılı fakat 1 tanesini kontrol edemiyorum

Merhabalar, iyi forumlar sistemimde 4x8 gb Corsair ram takılı sistemde bir sorun yok 3200mhz 32gb olarak çalışıyor fakat 1 tanesi böyle kalıyor;
  5. Laistragon

excel bilen biri yardım edebilir mi??

Formül olursa da internet sitemize attığımda sorun çıkartabiliyor
  6. Laistragon

excel bilen biri yardım edebilir mi??

Arkadaşlar Merhabalar ben soldaki sütunu sağdaki veriler kaybolmadan ve formül kullanmadan üzerine eklemek istiyorum bilen birisi var mı?
  7. Laistragon

EXCEL Bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

Merhabalar notvex.com sitesi üzerinden e-satış yapıyorumda toplu olarak ürünleri bir excel dosyasında toplamam gerekiyor görseldeki gibi ''B'' sütunundan TV Modellerini Nasıl ''AM'' sutünuna taşıyabilirim bilginiz var mı?
  8. Laistragon

Satılık ekran kartı arıyorum 1660 süper 1660 ti gaming x modelleri

Benim bir arkadaşımda Asus Rog Strix GTX 1080 var ikinci el ama jelatini üstünde daha tertemiz isterseniz iletişime geçelim?
  9. Laistragon

Yardım Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

masaüstü pc lerde kulaklık ve mikrofon girişi ayrı oluyor genelde tek bir giriş olsaydı hem mikrofon hem de kulaklık çalışırdı büyük ihtimal seninkinde de öyle olmuş, şöyle bir dönüştürücü işinizi çözebilir :)...
  10. Laistragon

Sıvı Soğutmanın sıvısını kaç yılda bir değiştirmeliyim?

Tamamdır arkadaşlar çok teşekkür ederim o zaman ısılar normalinden fazla olmaya başladığı zaman soğutucuyu değiştiririm o halde. Bi de ben çok korkuyorum bu sıvı akıtırsa diye sisteme zarar gelir diye :D sizce öyle bir şey mümkün mü?
  11. Laistragon

Sıvı Soğutmanın sıvısını kaç yılda bir değiştirmeliyim?

Herkese iyi forumlar başlıkta da belirttiğim üzere elimde Cooler Master ML240L Sıvı Soğutma var bunun halen garantisi var ama kaç yılda bir bakım istiyor veya istemiyor ben bunu nasıl anlayacağım veya ne zaman sıvısını değiştireceğim? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  12. Laistragon

Adobe Premiere Pro iş alanları?

Merhabalar iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim üzere adobe premiere kullanabiliyorum ve iş alanlarını merak ediyorum nerelere başvuru yapabilirim acaba?
  13. Laistragon

AMD Stock soğutucu mu 120mm sıvı soğutucu mu? hangisi terci edilmeli?

ben o sıvı soğutmayı alacağıma bunu alırdım https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/cooler-master-hyper-212-black-edition-islemci-sogutucusu-P452047789
  14. Laistragon

Yardım İnce hesap değişim talebim nasıl olmuş ?

*ALTIN KURAL* İŞLEMCİDE AMD EKRAN KARTINDA NVIDIA *ALTIN KURAL*
  15. Laistragon

Yardım İnce hesap değişim talebim nasıl olmuş ?

Ekran kartının modeli neydi acaba? Bu arada güzel yazmışsın sonuna arz ederim vs koyabilirsin arkadaşın dediği gibi
  16. Laistragon

Bu kasa sizce iyi midir?

https://www.itopya.com/msi-forge-100m-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa/ bence bundan yana kullanın şansınızı
  17. Laistragon

Bu kasa sizce iyi midir?

önü cam olduğu için sanırım fazla bir hava girmez içeriye
  18. Laistragon

Bu kasa sizce iyi midir?

Dark Guardian zamanında çok sevdiğim ve almaya çok niyetlendiğim bir kasa ama biraz bekledim cooler master aldım darkı da malzeme kalitesi olarak beğenmiyorlar fanları kötü vs gibi yorumlar duymuştum bilmiyorum o fiyat bandında alınabilecek msi kasalarda var yanlış bilmiyorsam 1612522196 dark...
  19. Laistragon

ASUS TUF GAMING VG32VQ Monitörüm Kırıldı Ekran Koruyucu Önerisi?

Evde küçük kardeşim olduğundan bu marka monitörümü kırdı, yaptırdım kendisini ama bu sefer de bunu koruma altına almam gerekiyor. Piyasada birçok marka tv ekran koruyucu modelleri dolaşıyor monitörüme de uygun kesim yapıyorlarmış arayıp bilgi aldım. Notvex, Nunamax, Etiasglass gibi markalar. Bu...
Top Bottom