Arama sonuçları: *

1. Y

w11 düşük internet hızı

ben 100mbps sabit download ve ortalama 4.5mbps uploadım var. Telefonumdan hız testi yaptığımda bu değerleri görüyorum fakat bilgisayardan girdiğimde download'ım 45-46 da takılı kalıyor windows10 kullanırken böyle bir sorunum yoktu ama 11 e geçince bu sorunum başladı sizce sorun windowsta mıdır?
  2. Y

unarc.dll ISDone.dll

HANGİ SETUP LU OYUNU İNDİRMEYE ÇALIŞIRSAM BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN KARŞIMA ÇIKAN HER ŞEYİ DENEDİM OLMUYOR DÜZELMİYOR. 1651931584 çözdüm arkadaşlar
  3. Y

Letgodan bilgisayar buldum sizce bu fiyata alınır mı ?

bence fiyatı iyi alınabilir
  4. Y

iphone se 2020 nfc açamama

ben iphone se 2020 kullanıyorum iphone 6s te bile olan nfc benim telefonumda yok galiba ama apple ın sitesi başta olmak üzere heryerde var diyor. bugün müşteri hizmetlerini aradım yok işte türkiyede kullanılmıyor o yüzden açılmıyor falan bişeler söyledi baktım konudan anladığı yok haklısınız...
  5. Y

iPhone 6s hafıza nasıl sıfırlarım

fotoğrafları icloud a yedekle yada bilgisayara aktar öyle sıfırla youtube a yazarak nasıl aktaracağını öğrenebilirsin
  6. Y

iPhone 6s hafıza nasıl sıfırlarım

eğer komple sıfırlicaksan ayarlar-genel-aktar veya iPhone'u sıfırla-tüm içerikleri ve ayarları sil
  7. Y

valorant tpm 2.0 hatası

tamamdır teşekkür ederim
  8. Y

valorant tpm 2.0 hatası

windows 11 e geçmeyi düşünüyorum ama valorantta tpm2.0 hatası çıkıyormuş bu hata fixlendi mi durumu nedir?
  9. Y

Yardım Bu hesabı kaç tl fiyata satarım

hesapta asil vandal, oni phantom, yağmacı op ve bu sezonun bp si aktif 1,2 haftaya karambit bıçağı açarım. Hesabı satmak istiyorum sizce kaç tl eder almak isteyen olursa discorddan ulaşabilirsiniz yeegtt#7832
Top Bottom