Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

Konuyu o yüzden açtım işte bir seri kitap bitirince mesela çok farklı bir insan oluyorum hep yalnız takılıp düşünmek istiyorum bi hüzün boşluk hissi oluyor hep
  2. Sansar Salvo

ben biraz abartıyorum hocam denedim ama düzeltemiyorum bunu, duygusal, karanlık bunaltıcı hisler çok fazla içimde bazen can sıkıyor kendimi o dünyada buluyorum resmen.
  3. Sansar Salvo

çok doğru konuştunuz gerçekten teşekkür ederim, beni genelde duygusal sonlar yıkıyor.
  4. Sansar Salvo

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Dengeliyorsun :D eğer çöktüğü zaman öne doğru deri gidiyorsa az daha öne koy nötr yapsın arkaya itsin eğer arkaya doğru kafa büyüdüyse dahada arkaya al öne çeksin
  5. Sansar Salvo

MSI 27" G274QPF E2 Ölü Piksel HK

İade et bazıları sıkışmış pixel onların çoğala bilir diye okumuştum. Aynısı alma belki daha iyisi indirime girer başını belaya sokma derim sıkıntı iş monitör iade et geç.
  6. Sansar Salvo

Chill eğlenmelik oyun önerisi

Stardew Valley şiddetle öneririm The escapist 2 Slime launcher Tam chill oyunlar
  7. Sansar Salvo

Ben kendimden örnek vereyim sosyal medyadan twdg spoileri aldığımda hayata küsüp sosyal medyayı kapatmıştım :D
  8. Sansar Salvo

Girişimciler ne kadar kazanır

Facebooku yapanda bir girişimci sokakta limonata yapıp satanda bir girişimci öyle anla
  9. Sansar Salvo

hocam o ne bilmiyorum ama info vermeseydiniz keşke :D
  10. Sansar Salvo

Kulaklığın üst tarafı her zaman kafanda aynı yerde durmasın az öne veya arkaya çek bazen kullanmadığın zaman kafanda unutma
  11. Sansar Salvo

Normal de eh işte nasıl desem değişik hissediyorsun boşluk hissi 1737812562 Ne izlersem okursam oynarsam oluyor
  12. Sansar Salvo

Adres Bilgileri Eksik

Ne trollü adamın adres bilgileri eksik
  13. Sansar Salvo

Adres Bilgileri Eksik

durum sıkıntı haci
  14. Sansar Salvo

bendede oluyor saçın kısa ise çok rezalet gözüküyor. benim saçım orta düzeyde 6 7cm felan ince telli bir tarak alıp saçı çekme işlevi görmesi için geriye ve üste doğru tarıyorum, sonra bir duş iyece kafanı köpükle ve göçüğe masaj yap geçer. ama ard arda 8 9 saat kullandığım günlerde pekte...
  15. Sansar Salvo

uzun bir dizi veya hikayeli oyun yada kitap, veya başka şeyler böyle şeyleri gerek oynarken veya okurken olsun gerek oynadıktan sonra olsun boşluk hissine giriyorum bazen takıntılı gibi, acaba senaryo böyle olsaydı, bu ölmeseydi gibi düşüncelere giriyorum. genelde hikayeli oyun oynarken harici...
  16. Sansar Salvo

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

oynadığım en iyi hikayeli oyun
  17. Sansar Salvo

sende kusura bakma reis final sezonuna geldim elim varmıyor son iki bölümü oynamaya..
  18. Sansar Salvo

TAMAM KANKA NE BAĞIRIYON MÜNAZARA YAPIYORUZ TATLICA bence diye düşüncelerimi belirtiyorum zaten
  19. Sansar Salvo

Reis ben bitirdim diziyi 12 sezonun hepsini izledim ama bu oyun kadar heycan vermedi 7. Sezondan sonra
  20. Sansar Salvo

Twd tarihi bir çizgi romana dayanıyor, oyun çizgi romandan yani orjinal twd den ilham almış:D dizi olan Twd çok farklı onuda bitirdim ama bu çok daha iyi bence. Dizi olan 7. Sezondan sonra çöp gibi resmen zar zor izledim bitirdim 1737619136 Ben oynadığım sezonu birde farklı yayıncılardan...
Top Bottom