Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Telefon sarj istasyonu

Şöyle bir şey kullanan oldu mu cihaza zarar verir mi kullanımı rahat mı. 3ü de var telefon kulaklık saat tek seferde şarj etmek çok mantıklı geliyor. 1500tl alınmaya değe mi
  2. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Türkçe Yama Ücretsiz Yayınlandı!!

teşekkürler kurdum.
  3. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Türkçe Yama Ücretsiz Yayınlandı!!

yama çalışıyor mu deneyen var mı
  4. Özgürcan

14 Pro Max Denetim merkezi Sorunu

ios güncellemesi yap çoğunlukla ios 17 desin 18 geçmen gerekli
  5. Özgürcan

Apple watch 9 10 se önerisi

apple watch almak istiyorum baktım ama özellikler birbirine çok yakın geliyor se 2 buldum ben bununla müzik ve wp gelen mesajları sesli veya diğer türlü görüp cevaplayabilir miyim teşekkür ederim...
  6. Özgürcan

FPS Oyun önerisi lazım

world war 3 var ücretsiz aynı onlar gibi
  7. Özgürcan

R5 4650G- R5 3600 Takas.

harici ekran kartın dimi
  8. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Kırıldı!

4k ne kral ya bana 2k fazla geldiği için sadece onu youtube bir şey izlemek için kullanıyorum ikinci ekran
  9. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Kırıldı!

biraz yavaş iniyor ama bakalım insin görücez sistem gereksinimleri evet beklediğimden baya yüksek çıktı 1080p 4070 görücez ne alıcaz güncelleme yaparım.
  10. Özgürcan

Nvidia yeni driver fps düşüşü

sat gitsin direkt olmaz böyle bir şey yapıştır bir tane amd bak yoluna 👍
  11. Özgürcan

Yardım İşlemci Pinlerim Kırıldı Anakartım Bozulmuşmu?

Hayırlı olsun dikkat yine de
  12. Özgürcan

Yardım İşlemci Pinlerim Kırıldı Anakartım Bozulmuşmu?

eski işlemciye ne oldu
  13. Özgürcan

Çözüldü✓ 2k monitör mü yoksa 1080p mi almalıyım

5070 alacaksan 2k diyebilirim.
  14. Özgürcan

Sizce windows 10 mu 11 mi?

r5 5600 böyle performans gösterir mi bilmiyorum ama fena değil bir şey diyemem fakat şu an hiç geçemem çünkü çok şey yüklü ve çok üşeniyorum 5 6fps daha az alabilirim sorun yok.
  15. Özgürcan

Sizce windows 10 mu 11 mi?

ben windows 10 kullanıyorum oyun ve gündelik işler için herhangi bir sorun olmadan kullanabiliyorum her türlü oyun var bir de tavsiye ederim windows 10u
  16. Özgürcan

IPhone se 2.el alıcam fakat pil sağlığı 75

ekranı kontrol et oled mi diye veya en basitinden orjninal takdıysa ekran bölümünde true tone olur o varsa orjinaldir pile gelirsem zamanında ben iphone xr için kullanmıştım daha yüksek kapasiteli batarya iyi oluyor tamir sana kalmış
  17. Özgürcan

face id çalışmıyorsa ekran değişmiş demektir çoğunlukla yan sanayi benim bildiğim orjinal oled ekran lcd takmışlardır alınmaz yine o çok fazla tamir işlemi görmüş telefon alma pil değişimi neysede diğerleri sıkıntı
  18. Özgürcan

se alınmaz iphone x veya 11 bul daha iyi bu devirde o tarz telefon alınmaz hatta git android al daha iyi sırf iphone için se alınmaz
  19. Özgürcan

6700 xt acil ekran kartı gerekenler varsa

iyi fiyat
  20. Özgürcan

Ekran kartını satmalı mıyım?

hocam monitör ve klavye almak için neden satıyorsun anlamadım bi monitör klavye ne ediyor bi yerde 2 hafta çalışsan iksiini de alırsın kendi ekran kartını satmak tamamen mantıksız satıp alsan ileride pişman olacaksın.
Top Bottom