Arama sonuçları: *

1. habbassaka

- 𝙏𝙐𝙍𝙆𝙉𝙀𝙏 𝙃𝘼𝘾𝙆𝙇𝙀𝙉𝘿𝙄 - Kişisel Bilgilerin Sizintisi Söz Konusu.

ucuz etin yahnisi misali... ne olacak biz boşuna para vermiyoruz tüm altyapı ana firmaya ait diye.. kimlik bilgisi telefon adres bilgisi mühim değil acaba nasıl datalar çalındı.. tüm internet erişimi bu sağlayıcının proxy üzerinden geçiyor..
  2. habbassaka

Akıllı Baskül/Tartı Önerisi

akıllı tartı alacağım genel olarak yağ oranımı ve ağırlığımı görmem yeterli telefon uygulaması şart değil. var mı kullandığınız özellikle sonuçları gerçeğe yakın gösterebilen bir cihaz? "Mi Body Composition Scale S400" bunu gördüm ama olumlu/olumsuz bir çok yorum var kafamı karıştırdılar. bütçe...
  3. habbassaka

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Plus G3 1 TB 2.069TL - 2 TB 4.103TL

kioxia her ne kadar beğenmesem de(almayacağım bir marka) fiyat olarak gayet güzel 2tb özellikle
  4. habbassaka

Cimer Şikayetimiz Sonuç Vermeye Başlayacaktır

elinize sağlık. birilerinin artık bu "kurnazlara" dur demesi gerekiyordu. umarım kısa sürede sonuç verir.
  5. habbassaka

Yardım Assasins Creed Origins optimizasyon sorunu

880m ile 40fps hocam, sus sesini çıkartma.
  6. habbassaka

Danone Laktoksuz Süt 1LT 3 al 2 öde ile tane 30 TL (En az 2 adet alma zorunlu)

enteresan, bakmakla görmek ayrı şeyler. tarih dünün. 1741439067 evet ben de mısır gevreğinde kullanıyorum kahvede de şeker atmama gerek kalmıyor şekerli gibi oluyor tadı
  7. habbassaka

Danone Laktoksuz Süt 1LT 3 al 2 öde ile tane 30 TL (En az 2 adet alma zorunlu)

zaten normal süt 24 laktozsuzlarda 30 civarı değil mi pek indirim göremedim
  8. habbassaka

Teslim birimine ulaşan kargo bugün dağıtıma çıkar mı

%90 ihtimalle çıkar yurtiçi cumartesi günü dağıtıma çıkan bir firma
  9. habbassaka

Yardım RAMAZANDA SAHURA&İFTARA KADAR OYNAMALIK OYUN ÖNERİSİ

özürlü bir oyun buldum tam anlamıyla barındırdığı mekanikler, BDO, Lost Ark, New World, Knight Online birazda Metin2 işte o geliyor..., https://store.steampowered.com/app/2294660/The_Quinfall/
  10. habbassaka

Yardım İPHONE İÇİN MAGSAFE POWERANK ALDIĞIM İYİ Mİ?

bozuk o zaman size gelen ayrıca foto var mı ürünün
  11. habbassaka

GTA 5 ENHANCED EDITION da performans sorunu yaşıyor musunuz ?

oyunu bilinçli eskittiler. 10 sene önceki donanımlarda harika çalışan oyun günümüz kartlarında can çekişiyor. üstelik arada grafik farkı bile yok diyeceksin ki off şöyle yansımalar üff şöyle grafikler ama alakası yok
  12. habbassaka

RTX 4060 laptopta GTA 5 Enchanted oynarken GPU kendini tam kullanmıyor

yahu hiç bir gerekliliği yok şu oyuna böyle bir güncelleme gelmenin sadece çip üreticilerinin bir dayatması. bilinçli eskitme. eski kartlar çalıştıramasın millet afedersin si. si. yeni güncel kart alsın diye yapılmış bir şey. teknik bilmiyorum ama düz bir vatandaş olarak artık donanım değil...
  13. habbassaka

2 farklı model var bu markada diye hatırlıyorum bu kalın kasa olan sizin aldığınız. ben şarj döngüsünü 20-80 arasında kullanıyorum 20ye düşürmemeye özen gösteriyorum %40 gibi taktğımda 35dk belki 40dk civarında 80 oluyor. kullandığın kılıf yuvarlak ve altında çizgili olansa elinden kolay kolay...
  14. habbassaka

aa özür dilerim ben powerbank olarak algılamışım benim hatam ama düşününce 15w limit olduğu için powerbank sanki daha iyi bir tercih olabilir en azından dışarıda da kullanırsınız
  15. habbassaka

https://www.genclerteknomarket.com/urun/momax-ip116e-q-mag-x-5000mah-magsafe-wireless-powebank-titanium/ ben bunu kullanıyorum çok ama çok memnunum. hem şekli hem duruşu hem batarya performansı harika. istersen 10000mah versiyonu da var ama bence ideali bu attığım olan, telefon üzerindeyken...
  16. habbassaka

🔥İndirim ARCTIC MX-4 Termal Macun 144₺ (VERGİ DAHİL) TEMU 🔥

dostum bu bencil bakış açından önce bir kurtul, öyle konuşalım. kendini kandırmadan kastın ne senin? ürünün sahte olup olmamasıyla ilgilenmiyorum ki. yazdığımı tekrar oku istersen. ürün sahte de olsa orjinal de olsa birileri bunu satmak için alacak. daha detaylı açıklamam gerekirse lütfen belirt.
  17. habbassaka

Çözüldü✓ Sarı siteden anlaştığım 22.500 tl ye bu bilgisayar alınır mı

o zaman en başta polemik cevap vermeyeceksin konu da bu kadar uzamaz.
  18. habbassaka

anlaştığınız kişinin vaktinden bahsediyorum umutlandırdığınız... keşke önce buraya konu açsaydınız birileriyle fiyatta anlaşmadan önce
  19. habbassaka

konuyu çarptırıyorsun kimse sana konu açamazsın demiyor. herifle anlaşmışsın gelip konu açıyorsun. anlaşma o zaman neden insanların vaktini çalıyorsun. umutlandırıyorsun
Top Bottom