Arama sonuçları: *

1. cah7446

Itopya hazir kasa stoklari cok cabuk bitiyor?

bazılarında yeniliyor bazıları zaten 50 adet 200 adet flan sayıda ekleniyor o yüzden bitiyor fazla aceleci davranmana gerek yok 1 hafta için de hemen hemen aynı bileşenli bi hazır sistem daha çıkar
  2. cah7446

Çözüldü✓ AULA F75 İLE BİOSA NASIL GİREBİLİRİM

eski klavyeyi takıp girsene biosa
  3. cah7446

AMD'nin Hamlesi Ne Olacak?

he iyi bakalım haber edersin goçum
  4. cah7446

bro sen kafadan kontak mısın ben sadece amd adına konuştum amd hem gpu hem cpu tarafında da tutulduğu için gpu tarafında nvidia ipleri eline aldı cpu tarafında ddr5 de am 5 intelin yeni çıkan bütün işlemcilerinden dahah iyi ayrı yetten nvidia işlemci üretmeye başliyacağını açıkladı xd
  5. cah7446

gpu konusunda evet ma cpu da şuan ddr5 seviyesinde eziyo
  6. cah7446

Klavye Tavsiyesi Lazım (Bütçe 3.5K)

aula f75
  7. cah7446

hocam artık gpu da nvidia cpu da amd oldu intel silindi artık nvidia cpu çıkaracağını söyledi ama ne olur ne biter bilmiyorum
  8. cah7446

Arkadaşlar yeni pc aldım fakat görüntü gelmiyor

peki hocam haber bekliyorum
  9. cah7446

2. ve 4. slota takacaksın eğer 2 tane slot varsa 2isisnede tak 1737834854 hocam hdmi kablosu herzaman işine yarar keşke sorun kabloda mı veyatta monitörde mi olduğunu test etmek için televizyonda flan test etseydin
  10. cah7446

hocam kasanın elektiriğini kes kasayı aç ramleri çıkar tak yap sonra o haldeyken pc yi açmak için bastığın kasanın üstündeki tuşa 6-7 kere bas sonra psu ya kablosunu tak 1 konumuna getir pc yi aç ekran gelmesi lazım
  11. cah7446

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

bendeki kırmızı renk beyazın içinde 5 siyah 1 beyaz gibi duruyo hoşuma gitmiyo 1737830914 heh işte benimde istediğim o eyvallah hocam
  12. cah7446

psu ile birlikte mi geldi
  13. cah7446

eğer zamanın varsa dene 1737830788 hocam psunun gücünü kapatacaksın sonra kasayı açtığın tuşa 6-7 kere bas ardıardına 1737830789 hocam psunun gücünü kapatacaksın sonra kasayı açtığın tuşa 6-7 kere bas ardıardına
  14. cah7446

pinlerde sorun yoksa korkma hocam
  15. cah7446

yediğin yemek gırtlağına gelmeden karnına nasıl gitsin direk ağzından
  16. cah7446

hocam kendini beslemneden hiç bir yere güç vermez
  17. cah7446

hocam bu psu kablosunu nerden buldun beyaz renkli ben bulamiyorum
  18. cah7446

hocam ramlere geçmiyo güç ramleri sök tak yapsan olay bitecek gibi 1737830470 hocam işlemciyi eline albak pinlere gözle görünür bir şey yoksa %90 bir şey yoktur 1737830540 bir de hocam psunun gücünü kpartıp 6-7 kere pcyi açma tuşuna bassanıza ard ardına
  19. cah7446

kısa devre yapiyomuş sistemdeki enerjiyi atmak için boş halde 2-3 kere on off tuşuna basınca elektiriği atmış o yüzden sonrasında çalışmış 1737829944 hocam soğutucuyu sökerken vidaları söktükten sonra bi sağ bi sola biraz çevirerek çıkarın termal macun işlemciyi tutuyo çünkü eğer pinlerde...
  20. cah7446

Yeni Topladığım Bilgisayar Açılmıyor

dediğim gibi ramlar büyük ihtimalle temassızdı onu oturtunca çalıştı
Top Bottom