Arama sonuçları: *

1. Kusursuz

CS2 inputlag sorunu 11ms

20 ye de çıktığı oluyor youtubedaki çoğu videoları yaptım yine olmadı normal mi herkeste mi böyle adamı vurunca geç ölüyor falan
  2. Kusursuz

R5 7600xi soğutacak hava soğutma önerisi

mesela phantom spirit sığıyor demişti biri
  3. Kusursuz

kanka yükseklik 158mm diyo benim kasanın yüksekliğide 158 o yüzden cama değecek
  4. Kusursuz

phantom spiriti alcaktım stok yok yazıyor çoğu yerde başka alternatif var mı Aerocool Trinity Mini kasam da bu olduğu için fanın sığmama derdi olmaması lazım
  5. Kusursuz

Mouse pad kötü koku sorunu

acaba boya kokusu mu
  6. Kusursuz

Tamamdır Teşekkürler
  7. Kusursuz

Xrades Tiger Longteng Aqua Control aldım
  8. Kusursuz

mouse pad aldım kötü bi kumaş kokusu var yada bana kötü geliyor kolonya falan sıksam mouse pade sıkıntı olur mu
  9. Kusursuz

2 Klavyeden Biri Alınır Mı?

Görünüş olarak pusat daha iyi bence ama kullanmadığım için bilemeyeceğim teknik özelliklerini falan
  10. Kusursuz

Mouse pad ne kadar önemli fps oyunu için

Bunları çok sevdim sen kullanıyor musun iyiler mi 1729253978 Sendeki mouse padi söyleyebilir misin
  11. Kusursuz

Yanlar dikişli olunca ömrü uzuyor diye duymuştum bu QCK edge de dikiş var ama Qck+ da göremedim 1729252048 Sorun olur mu
  12. Kusursuz

Qck ile Qck+ qrasında ne fark var
  13. Kusursuz

https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-logitech-tkz-series-40-x-90-cm-oyuncu-2-mm-gaming-oyuncu-fiyati,100753000.html Bu olur mu
  14. Kusursuz

4 yıldır mouse pad kullanmıyorum bi eksikliğinide görmedim ama herkes mouse padle kullanıyor sizce almalı mıyım
  15. Kusursuz

Monitörüm 144hz ama 165 hz vermeye başladı

Evet biraz garip bende anlamadım ancak eskiden gt 1030 ile kullanıyordum bu ekranı (rm 344 rampage şoktan aldım) hdmi ile bağlıydı sonra yeni bilgisayar aldım rx7800xt ve display port ile bağlanmaya başladım ve her nasılsa 144hz maksimum olan monitör 165hz seçeneği geldi ayarlar kısmına ama 165...
  16. Kusursuz

Öneri Soğutmam kötü nasıl iyileştirebilirim

Teşekkürler
  17. Kusursuz

kasaya sığmama derdi olur mu
  18. Kusursuz

kasaya 120mm sıvı dışında sığmıyor. Mecbur hava alcam o zaman
  19. Kusursuz

R5 7600x rx7800xt var kasam trinity mini ve küçük olduğundan dolayı kasada hava akışı sanırım biraz kötü ve işlemci soğutucum 120mm dandik bi sıvı soğutucu assasin creed valhallada 85 90 derece olabiliyor ekran kartıda 70 derece civarı. Acaba çok iyi bir kasa fanı ve işlemci fanları alsam bu...
Top Bottom