Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

🔥🔥Yeni Ea Oyunundan İlk Pre-Alpha Trailer Geldi!🔥🔥

çakma bf4 vibe'ı verdi renk paleti dışında
  2. Ahmet Sevinç

AYT mat 15 net için en kolay konular

Trigonometri diziler logaritma vs. Kolaylar onlara çalışabilirsin ama bence polinomdan başlayarak git çünkü limit-türev-integralin temeli orda Parabol , eşitsizlikler kolay
  3. Ahmet Sevinç

Marvel spiderman 2 yama var mı?

Hocam teşekkürler ama ben anonymus aldım bile iade etsem para iadesi yaparlar mı @TahinPekmez
  4. Ahmet Sevinç

Anonymus spiderman 2 yamasını paylaştı mı

Ekim ayında yamayı başlamışlar Sallamadan önce araştırsaydınız keşke
  5. Ahmet Sevinç

Anonymus spiderman 2 yamasını paylaştı mı

Selam , yamayı kurup kullanabiliyor muyuz
  6. Ahmet Sevinç

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

gerçekten inat olsun diye mi yoksa paran yok diye mi crack indiriyorsun merak ediyorum yama linki yok ama bir kocayürek anonymous'tan dosyayı alıp drive'a atarsa iş çözülür 1738271434 doğru tüketici işe bakar ama ben burda imsoniac'a yapılan haksız eleştirilere dayanamıyorum ubisoft tek başına...
  7. Ahmet Sevinç

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

oyunla film aynı şey mi? birde şirketin aynı bölüm mü ilgileniyor sence
  8. Ahmet Sevinç

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

evet marvel önemsememiş
  9. Ahmet Sevinç

SPİDER MAN 2 TÜRKÇE YAMA

adamlar marvel ile türkçe dil desteği için görüşmek istemişler marvel görüşmelere katılmamış bu kadar kudurmanıza gerek yok alt tarafı bir yama taş çatlasın 2-3 aya bedavaya kurar indirirsiniz
  10. Ahmet Sevinç

Kredi Kartı Kullanıyor Musunuz

zorunda olmadıkça kullanmıyorum daha doğrusu sadece internet alışverişinde
  11. Ahmet Sevinç

Wallpapers paylaşma postu

12. Ahmet Sevinç

Öneri Battlefield 1 alınır mı?

alınır
  13. Ahmet Sevinç

hocam valla bekleyemem gibi o yüzden alıcam üyeliği iptal ettirsem yama siliniyor mu nasıl oluyor?
  14. Ahmet Sevinç

Kopya suçlaması yüzünden ceza alır mıyım?

eğer hoca sınav başlamadan önce sıranın altını boşaltın demediyse itiraz edebilirsin bence ( ne kadar işe yarar bilemem tabi )
  15. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar selam galiba anonymous bir yama paylaşıcak ama ben daha da para baymak istemiyorum her neyse elimizde mevcut yama veya üzerinde çalışılan bir yama var mı? Birde üyelik ne kadar ? Zorunda kalırsam diye soruyorum😭
  16. Ahmet Sevinç

Lgs den 350 alsam Ortalama bir lisseye girermiyim

ben obp ile girdim ki okul minimum 95 ile alıyor ama o okulda harcadığım vakte yanıyorum çünkü kimsenin amacı eğitim değil oraya gelen herkes iyi kötü bir yerde okurum kafasında geldiğinden kimse iplemiyor dersleri ( birkaç kişi dışında ) e tabi konuşmalarda hat safasında okulda ders...
  17. Ahmet Sevinç

Elden Ring ne zaman indirime girer?

hocam onu geçtim ben geçen yıldan beri inceliyorum bu büyük indirim zamanı dışında hiç indirim olmadı
  18. Ahmet Sevinç

Elden Ring ne zaman indirime girer?

İlkbahar indiriminde girer bencd
Top Bottom