Arama sonuçları: *

1. Trabzonlu

Öneri Bu sıvı soğutma alınır mı? R7 5800x3d

Sağolasın biliyorum ancak bitık fantezi oldu ya bende yoksa alınmaz pek 😂 1738443448 Sistemi am5 geçirmeyi planlıyorum ileriye dönük olsun istedim hemde görsel
  2. Trabzonlu

Bugün Asus ekosistem devam etsin diye LC 3 360ı aldım 😀
  3. Trabzonlu

Öneri 60.000₺ Sistem Upgrade Am5 işlemci anakart önerisi

Am5 sisteme upgrade etmek istiyorum
  4. Trabzonlu

Öneri 60.000₺ Sistem Upgrade Am5 işlemci anakart önerisi

1- pc upgrade için am5de yüksek oyun yayın performansı veren işlemci olarak r7 7800x3d haricinde önereceğiniz amd işlemci varmıdır ? (Şuan 5800x3d kullanıyorum) 2-7800x3d için mümkünse rog serisi (ışıklı vs olmalı bi tık fantezim gibi bişi oldu) ve beyaz anakart önerisine ihtiyacım var. 3-...
  5. Trabzonlu

1 senedir kullanıyorum 1738322872 Hocam sistemim mevcut. Önceki konuma bakabilirseniz sıvı soğutma pompam içten kırıldı bu sebeple sadece sıvı soğıtmaya ihtiyacım var 1738322904 Am5 sistem geçeceğim ileri süreçte ama 7500f değil 7800x3d alacağım 1738322972 O zaman tamamdır. Çünki şuan...
  6. Trabzonlu

Alınabildiğini biliyorum zaten parasıyla Almaya değermi yani. Ddr5 e geçmekle sıcı soğutmanın alakasını pek anlayamadım 17 bin verip orta üst düzey ddr5 sistem dizemezsin dostum 1738322352 Anakart asus olduğu için aynı entegrasyonla kullanmak istemiştim hocam. Arctic kontrol edilebilirmi...
  7. Trabzonlu

https://www.gaming.gen.tr/urun/536487/asus-rog-strix-lc-iii-360-argb-lcd-beyaz-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce
  8. Trabzonlu

Yardım Sanırım sıvı soğutma pompam kırıldı. yardım.

Garantisi bitti varsa öneriniz Beyaz 360mm Mümkünse ekranlı açığım
  9. Trabzonlu

S23 MÜ ? YOKSA İPHONE 15 Mİ(düz) ?

3 aydır taktibi 15 kullanıyorum memnunum ancak android rakibi hakkında hiçbir fikrim yok. Bir tık apple ekosistemin kölesi olmuş olabilirim
  10. Trabzonlu

Yardım Sanırım sıvı soğutma pompam kırıldı. yardım.

videodaki su sesi fazla geliyor su sesi normaldede oluyordu zaten. ama oyun oynarken (lol) bi ara yüksek sesli bir sürtünme sesi geldi pc kapatacaktım tam kesildi ve devam ettim şuan pc boşta ve sıcaklıklar 60 derece aralığında seyrediyor. videoda gelen tıktıktık sesi pompadan gelen absürt ses...
  11. Trabzonlu

İşyeri için kablosuz klavye önerisi

Bütçede sorun yok değerlendiriceğim
  12. Trabzonlu

İşyeri için kablosuz klavye önerisi

Mekanik olmasa daha iyi gibi uzun ömürlü RGB siz kablosuz bişi NUMPAD olmalı kesinlikle
  13. Trabzonlu

Öneri Numlock klavye önerisi

Beyazı yok diye biliyorumda . Klavyeninde beyazı , pek bilemedim alınır mı? kirden
  14. Trabzonlu

Discordu Nasıl Açabilirim

Opera gxden veriliyor kaliteli yayın sanırım
  15. Trabzonlu

Öneri Numlock klavye önerisi

Dün bunu aldım
  16. Trabzonlu

2013 Bmw 116d alınır mı

1.4 Tsı polo
  17. Trabzonlu

Öneri Mekanik Klavye önerisi 7000₺

senin önerin varmıdır peki
  18. Trabzonlu

Görseldeki klavyemin dandik versiyonu gibi geldi
  19. Trabzonlu

İnternetten de baktım ama ğek bir şey anlamadım trigger hakkında Kısaca avantajlı birşeymidir
  20. Trabzonlu

Switch ben sadece renk farklarını biliyorum bundaki switchlerin nesi farklı oluyor? + numpad de lazım olmazsa olmaz
Top Bottom