Arama sonuçları: *

1. M

Bu fiyatlarda hangi mouse alınır?

kapalı kutu razer deathadder var istersen uyguna bırakıcam
  2. M

🔥İndirim 🔥 RDR2 XBOX 155TL!! 🔥

CAhilliğime verin pc de oynanıyor mu yoksa xbox hesabı için mi 1734069297 Yazıyormuş :)
  3. M

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Sanırım bu ürün daha iyi hem pili büyük hemde jiroskop özelliği var sanırım çok anlamam üstün körü baktım
  4. M

Linki yok maalesef EASYSMX X15 youtube ye yazarsanız çıkar büyük ihtimal
  5. M

Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu :D 1734031469 DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık...
  6. M

İnşallah ayakları sağlam olsun yoksa çok sallanıyor
  7. M

Bizim ortamda böyle :D çok şükür Allah isteyen herkese daha iyisini nasip eylesin 1734030538 Mouse ye takılmayın lütfen 😅😅
  8. M

Stokta varmış zaten :D siyahıda güzel açıkçası 1734030095 Hayırlı olsun memnun kalırsınız umarım
  9. M

Bugün geldi usb dongle çıkıyor çok beğendim beyazını aldım yanına siyah çekmeyi düşünüyorum :D
  10. M

Öneri 🆘En mantıklı İnternet Sağlayıcısı?🆘

istanbul ,ping normal yani türk telekomla aynı veriyor turknetten geçtim fiyat pahalı geldiği için 1733722034 370tl aylık
  11. M

Öneri 🆘En mantıklı İnternet Sağlayıcısı?🆘

gibirnet e bakablirsin kendim kullanıyorum
  12. M

MacBook Air yardım tavsiyesi

Kesinlikle minimum 16gb ram ve depolama olarak düşük versiyon alınıp harici depolama ile kullanmak en mantıklısı
  13. M

şahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
  14. M

Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu UFAK TEST YAPTIM VE TAVSİYEM 25 DERECE FARK

Evet çıkıyor benim şansa önceki pc sahibi almış :D Neyseki hallettik 1733341813 Teşekkür ederim :) 1733342077 Bu arada montaj yaparken ekran kartını söktüm ve fanda iki adet çentik var ilk önce kasanın üst kısmındakini taktım daha sonra telefonun fenerini açtım ve kasanın içini aydınlatacak...
  15. M

Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu UFAK TEST YAPTIM VE TAVSİYEM 25 DERECE FARK

Merhaba arkadaşlar soğutucu bugün geldi montajı yaptım çok rahat taktım takamayanlar olmuş sizlere deneyimimden bahsetmek istiyorum almayı düşünen arkadaşlara fikir olur Öncelikle amatör bir anlatım olacak ilk olarak bilgisayarımı zamanında ikinci el aldım ve içerisindeki bileşenlerin...
  16. M

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bayağı Bayağıdır stok gelmedi
  17. M

1000-1500 arası klavye

kablo type-c diğer ucu usb kablolu kullanacaksanız problem olmaz ki üzerinde 2.4ghz alıcısı ile geliyor pc de bluetooth var ise bluetooth ile de bağlayabilirsiniz bir düşünün derim
  18. M

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Alıp deneyesim var ama çok pahalı arkadaş klavyeden daha pahalıya geliyor
Top Bottom