Arama sonuçları: *

1. G

Birisi bana saygısızlık yaptı nasıl karşılık vermekiyim. YARDIMM

Bugün sımav esnasında bir arkadaş beni rencide edicek bir harekette bulundu ve gözetmen asistan olduğu için bir şey yapmadım. Ve sınavdan sonra 3 saattir yarınki asıl zor Makel e çalışmaya uğraştım ama çalışamıyorum. Sürekli ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim diye düşünüyorum ve zoruma gittiği...
  2. G

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

Tüh yine yüzünü görmediğimiz karı tarafından terk edildik
  3. G

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

5 dk önce 1 haftadır konuştuğum kız arkadaşım bir mesaj attı ve güller içinde içinde aşklı bitanemli bir mektup vardı. Benim gönderdiğimi düşündüğü için bana attı mutlu görünğyırdu. Başıma ilk defa böyle birley geldiği için bii dk diyip buraya geldim. Notun üzerinde qr kod ve barkodda gönderen...
  4. G

❌İndirim Bitti! Hepsi burada satıcılı KELLOGS ürünlerinde %40 İndirim

Link var mı hocam bende ordan alayım 1731095413 Hocam hangi ürünleri eklediniz ben aynı ürünleri ekledim ama değişmedi
  5. G

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro 2 Tane Key 30TL

Onu nasıl alıcaz 1731090161 KEY ve OEM farkı ne hangisi basit ve sorunsuz kullanım isteyen kullanıcı için iyi
  6. G

Yardım Kısa Öz. Tablet almalı mıyım?

Sağolun teşekkürler
  7. G

Yardım Kısa Öz. Tablet almalı mıyım?

Uygun bir fiyata İpad 9 buldum Eski nesil iphone ve laptop sahibiyim. Laptop şarjı hızlı bittiği ve ısındığı fan açtığı için youtube içerikleri tüketemiyorum. Telefonunda ekranı çok küçük yakından bakıyorm Normalde tablet ihtiyacım yok. Ama öğrenciyim youtube slayt vs. Ekrana çok bakan...
  8. G

🔥İndirim Acer nitro 5 4060 1tb SSD 34k

1 tb olması şsabet olmuş. 512 olsa sat almyapıcaktın ya da 1,5 tb yapıcaktın 1,5 tb kullanıcı için fazla Ran konusunda tek kanal 8gb ramde isaber olmuş. 8gb eam yenisi 1000 tl. İsteyen 24gb ye tamamlar. Ram in 2. Eli rahat alınır, ama ssd nin 2. Eli alınmaz
  9. G

Yardım Kusurlu ürüne değişim çıktı ama emsali yok. Mislini alabilir miyin?

1 yıldan uzun süredir kullandığım JBL 560bt kulaklığım bozuldu. İade ya da feğişim çıktı ama emsali aynı ürün yok. Ürün bizde kalsın bekleyin stok geldiğin haber vericez dediler. Misli ile değişim hakkım var mı?
  10. G

Yardım Yeni INTEL laptop kendine program açıp çince yazıyor

Biraz internetten aynı sorunu yaşayanalra baktım format atmışlar ama işe yaramamışlar işlemciden kaynaklandığını söylemişler ama çözümünü yazmamışlar donanım haberde servise gönderin yazmışlar ama üniye başlıcam göndermektr istemiyorum
  11. G

13700h gta V ya da herhangi bir başka oyun oynarken sürekli mavi ekran veriyordu arayıp sordum throttle var ondan veriyordur bir şey olmaz dediler. 4000 serisi ekran kartım var 2-3 aydır gta 5 i düşük ayarlarda bile 60 fps üstü oynayamıyorum hayatta 60fps üstüne çıkmıyor artık çok fazla...
  12. G

Herkese merhaba gta V oynarken ıntel işlemci yüzünden hep sürekli mavi ekran alıyordum baştan başlatıyordum. Yarın son 1 defa daha oldu ve sonra kendini yeniden başlattı ve açılır açılmaz bilgisayardakindosyalaeı programlaeı açıp çince harfler giriyor ve ctrş shif capslock özellikle durmaksızın...
  13. G

🔥İndirim 21 AĞUSTOSTAN ÖNCE GELEN YURT DIŞI ÜRÜNLER

Kargo süresi 21 Ağustos tarihinden önce gelen yurt dışı indirimli ürünleri paylaşma postu %60 gümrük "vergisi" ödemek istemeyenler için -Bu işin tadı kaçtı muhsin-
  14. G

Construction Simulator 4 Android ve İos İçin Çıktı!

GRAFİKLERİ AŞIRI İYİ VE MÜKEMMEL BİR OYUN MOBİL ANLAMDA İPHONE 14 PRO MAX BİLE BU OYUNU KALDIRMIYOR. MOBİL OYUNUN ZİRVESİDİR 100 e yakın iş makinası vinç kepçe ağır iş makinaları mevcut Oldukça ucuz bir fiyata sahip Snapdragon Gen2 ve Gen3 İşlemcili telefonların grafik birimlerini dibine...
  15. G

Öneri 15.000tl apu laptop önerisi

15k sadece youtube ve sims oynanıcak laptop arıyorum ama sims fln için oyun grafik performansı iyi ve ekranı ips olsun. Eğer lehimli yüksletielbilirse 8gb olur ama değilse çift kanal 16gb fp bir cihaz alıcaz kız kardeşime
  16. G

Öneri OYUN + DERS LAPTOP ÖNERİSİ 25.000tl

16gb ramlı valorant fln oynatıcak ne önerirsin 7.nesil intel ile 80 yerine 100fps alırsın diyor hemde pil daha uzun gider diyor
  17. G

en iyi pc temizleme uygulaması

bir arkadaş ekran kartı olduğunda şarjı gitmez. Bunu al şarjı daha çok gider hem de çok daha fazla fps alırsın diyor şarjının uzun gitmesi daha önemli benm için birde basit gta5 oynatsa yeter https://www.casper.com.tr/ozellestir?code=C650.1255-DV00A-G-F&id=8773532 ne diyim arkadaşa
  18. G

en iyi pc temizleme uygulaması

hocam bana da 25.000k ram ssd yükseltilebilir bir oyun laptop u önerin
  19. G

Öneri OYUN + DERS LAPTOP ÖNERİSİ 25.000tl

Kız kardeşime uzun yıllar boyunca değişme ihtiyacı duymadan götürecek oyun oynayabileceği laptop önerisine ihtiyacım var. ram ssd yükseltebilir mi bilgisayarın fanlarını boğmadan kullanabilir mi bilmiyorum.. 1 tane ekran kartlı 25k civarında lpatop önerir misiniz? şarjı çok uzun gitmez...
Top Bottom