Arama sonuçları: *

• Users: C234
  • Order by date
  1. C

Yayın açma laptop önerisi

Çok saol bu başlığın altına sadece 2 kişi doğru düzgün işime yarar cevap attı bunlardan biri olduğun için minnettarım.
  2. C

Yer olsa zaten masaüstü alırım.
  3. C

Arkadaşlar merhaba 20.000 Tl altında canlı yayın açabileceğim webcamli bir Laptop önerir misiniz? Valorant,Lol,Cs,Fortnite vb. oyunlar oynayacağım. Pubg yok aralarında. Bir de yüksek yada orta ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Bunları dikkate alarak önerirseniz sevinirim.
  4. C

RTX 30 serili pc yardım

Değil
  5. C

RTX 30 serili pc yardım

RTX 30 serisi içeren(tercihim 3070) bir bilgisayar tavsiuye eder misiniz toplama(SSD yerine harddiskte olabilir) Birde 15000 yada 20000 TL altı olsun.
  6. C

Arkadaşlar bu pc parçaları uyumlu mudur yardımcı olur musunuz?

peki rtx 3000 in fiyatı ne kadar olur yani rx 5700 xt den 1000 tl fazla falan mı yoksa 7000 tl den fazla mı olur?
  7. C

Oyun için kullanacağım da şu anki parçalarlada alsam çalışır sizin dediğinizdede çalışır değil mi?
  8. C

Linkteki bilgisayar parçaları uyumlu mudur? file:///C:/Users/Darth%20Vader/Desktop/PC.html Eğer ürünler gözükmüyorsa İşlemci: AMD RYZEN 7 3800 XT Anakart: MSI MAG B550 BAZOOKA mATX Anakart RAM: Hyperx 8GB Fury RGB 3733 MHz CL19 DDR4 Single kit ram (X4) Kasa: XPG BATTLECRUİSER ARGB TEMPERED...
Top Bottom