Arama sonuçları: *

1. kad1RRR

8000TL 2K 165+ Hz IPS Monitör Önerisi

Pesin taksit varsa 10'a kadar esneyebilir bütçe. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  2. kad1RRR

3500 TL monitör önerisi

Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Peşin fiyatına 6 taksitle alacağım, alınır mı...
  3. kad1RRR

BenQ XL 2720 Vs Gamebooster GB240 Tercihi

İki monitör arasında tercih yapmam gerekiyor.Bütçem kısıtlı Hepsiburada üzerinden taksit ile alacağım.Bilgisayarım da BenQ monitörü hak edecek nitelikte değil.Gamebooster olanı alıp geçmek istiyorum. Sizce alınabilir bir cihaz mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...
  4. kad1RRR

Acer KG241QS 165 Hz Monitör 1319 TL'ye Alınır mı ?

Monitörle ağırlıklı CS GO ve Valorant oynanacak başka bir aktivite yapılmayacak. Max 1350 TL olmak üzere daha iyi bir öneriniz varsa önerebilirsiniz, teşekkürler şimdiden...
  5. kad1RRR

Öneri HDMI Kablo Önerisi

HDMI kablosu almam gerekiyor.Binbir çeşit kablo var.Pek anlamadığımdan konu açmak istedim.Max 40 TL önerilerinizi bekliyorum.1.8 metre yeterli olur.Şimdiden teşekkürler.
  6. kad1RRR

Öneri IPS mi VA mı?

Öncelikle merhabalar,sizlere bir şey danışmak istiyorum.Aklımda iki monitör var biri 1MS 75HZ VA panel diğeri 4MS 75HZ IPS panel.Ağırlıklı olarak CS GO oynuyorum ve 4MS beni korkutuyor sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Şu kadar daha ekle 144 al diye...
  7. kad1RRR

Öneri Monitör Karşılaştırma

Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum.CS GO ağırlıklı oynayan biriyim o yüzden 4MS tepki süresi beni korkutuyor.Arada dizi/film izlerim.Sizce tercihim hangisinden yana olmalı.Benim gönlüm QG221'de...
  8. kad1RRR

Son Karar(Monitör)

Dostlar bugün açtığım ikinci konu kusura bakmayın öncelikle kalabalık ettiysem.Son olarak bunda karar kıldım.İnceliği,IPS olması gayet güzel,23'' de yeterli olur diye düşünüyorum.Son olarak sizin düşüncelerinizi de almak istedim.İyi forumlar :)...
  9. kad1RRR

Max 800 TL Monitör

Merhaba arkadaşlar.Bir monitör buldum ve kafama yattı aşağıya link bırakıyorum.Sizlere de sormak istedim.Nasıl, alınır mı ?
  10. kad1RRR

LG 22MK400H-B Monitör Alınır Mı?

Monitör için çok bir bütçem yok aşağıya linkini bıraktığım ürün F/P konusunda iyi gibi duruyor.Bu fiyatlarda 24' bulabilir miyim bilmiyorum.Başka öneriniz varsa tartışabiliriz. https://www.itopya.com/lg-22-22mk400h-b-1ms-75hz-vga-hdmi-freesync-1920x1080-full-hd-gaming-monitor/
  11. kad1RRR

Monitörde VGA, HDMI Farkı

Öncelikle merhaba, sizlere bir sorum olacak.Monitörümde sadece VGA girişi var.Ekran kartımda ise HDMI bulunuyor.Şuan VGA ile kullanıyorum.Dönüştürücü alıp HDMI kullansam performans farkı olur mu?(Artı olarak) Hiç fikir sahibi olmadığım bir konu, yardımcı olursanız sevinirim :)
Top Bottom