Arama sonuçları: *

1. Bermud4

F/P halısaha ayakkabısı önerisi verir misiniz?

Soru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 tl arası. Şimdiden teşekkürler.
  2. Bermud4

Laptop ekranı başka laptoba uyum sağlar mı? Detaylar aşağıda.

Arkadaşın compaq laptopun ekranı kırılmış. Bendede compaq taptop ekranı var. İkiside eski laptop benimkinin markasını bilmiyorum ama birbirine benziyor uyum sağlar mı sizce?
  3. Bermud4

Önceki kopyaladığım(ctrl+c) şeyleri görebilir miyim?

Mesela bir kaç gün önce kopyaladığım bir şeyi görmem mümkünmüdür? Bunu kaydeden log, günlük falan varmıdır? Win10 için böyle bir şey varsa güzel olur şu an ihtiyacım var.
  4. Bermud4

Sanallaştırma özelliği nedir?

Bluestacks yükledim donanım sanallaştırmayı açarsanız hızlanır diyor benimkine baktım kapalı. Bu sanallaştırmanın faydası ve zararları nelerdir bilen biri var mı? 3600x B450M-K WİN10
  5. Bermud4

Telefoncudan 2.el telefon aldım bozuk çıktı iade almıyor?

320 TL'ye kötü bir telefon aldım idareten ama telefon sürekli kapanıyor kullanamıyorum. Adama götürdüm iade alamayız diyor daha dün almıştım oysaki. Ben bu adamı şikayet falan edebilir miyim? Nasıl hak talep edicem?
  6. Bermud4

R5 3600x voltajı normal mi?

Core performance boostu kapattım bu arada. Çok performans kaynı yaşatırmı? Stock fan var üstünde.
  7. Bermud4

Asus tuf 3 5700xt ile başım dertte asus dalga geçiyor.

Merhaba arkadaşlar bu kartın sorununu biliyorsunuz bende biliyordum zaten fazla ısınması sorun. İki kere garantiye yolladım ilkinde fan bakımı termal bakımı yapıldı diyip gönderdiler kart 86 dereceye çıkıyordu pc kapanıyordu. Ekran kartını kılıfları ile gönderdim pin usb girişi kılıfı falan bana...
  8. Bermud4

Ekran kapanınca indirme durur mu?

Bilgisayar ekranını 10 dakikaya ayarladım kapatmasını uyku modu değil normal ekran kapatma. Bunu yapınca chrome indirmesi durru mu?
  9. Bermud4

En sevdiğiniz oyun türü ve o türdeki favori oyununuz?

Yeni oyunları ne kadar oynasam sevsem de benim aklım hala bu oyunda: Strateji - Age of empires Oynaması çok keyifliydi kendi haritanı yapman hikaye modu arkadaşlarla oynama modu oyun içeriği ile ilgili fazla olan ayarları falan sıkılmadan oynuyordum. Yakında definity olanı alıcam. Öneririm..
  10. Bermud4

Amd 20.8.1 driver deneyimlerim (5700xt)

Çoğu arkadaşın aklına takılan soruydu sanırım bende yükledim denedim 20.4.2 olan sürüme göre kıyasladım. Öncelikle belirteyim herhangi bir wattman,mavi ekran ve siyah ekran gibi sorunlarla karşılaşmadım. Amd'nin bahsettiği fps artışı olan oyunları da kullanmadım. Deneyimlediğim oyunlar...
  11. Bermud4

Msi afterbunner veya gpu tweak cs go da açılmıyor?

başlıkta belirttiğim gibi ikisinide denedim osd ekranları çıkmıyor cs go da?
  12. Bermud4

Ups kargo şubesi haftasonu açık olur mu?

Dün gelecekti siparişim gelmedi bende gidip almak istiyorum şube açıkmıdır? Müşteri hizmetleri kapalı telefona bakmadılar.
  13. Bermud4

E fatura bu mu oluyor?

ekran kartını garantiye yolluyorum yanında fatura olarak bunu mu göndericem kopyasını?
  14. Bermud4

speaker diye küçük bir şey var bu nedir?

anakarta takılıyor da ben takmadım ne işe yarıyor takmak gerekli mi ?
  15. Bermud4

Ekran kartsız pc kullanılır mı?

Başlıkta sorduğum gibi 3600x işlemcili pc var ekran kartını garantiye yollayacağımdan çıkardım (5700xt) şimdi bu pc oyun hariç kullanılırmı yani örnek veriyorum youtube film sadece tarayıcı kullanıcam kullanılır mı?
  16. Bermud4

burintest programı nasıldır?

laptopta kullanmıştım güzeldi sizin deneyiminiz var mı masaüstünde test edicem de?
  17. Bermud4

itopya müşteri hizmetleri rezilliği

1 saat 20 dakika oldu ilk aradığımda 4. sıradaydınız diyordu şuan 50 dakikadır ilk sıradayım ama hala bekliyorum telefon açık. mail attım kaç gün önce ona bile dönüş yapmadılar. şikayetvar dan şikayet yazdım gerçekten aldıgımız şeylerle rezil oluyoruz ne bilgi alabiliyoruz ne garantiye...
  18. Bermud4

itopya müşteri hizmetleri

siz nasıl buluyorsunuz? bence aşırı kötü telefonla arıyorsun 50 yada 30 sıraya atıyor. maillere kaç gün sonra cevap veriyor. yok mu bunun daha iyi bir yolu?
Top Bottom