Arama sonuçları: *

1. B

Max 4,5-5 k ya en iyi tablet

Teşekkür ederim hocam 1731233134 A A9 plus daha mantıklı gibi geliyor sadece hafızası 64 gb o var yani 1731233184 Samsung un işlemcisi 695 honorun 685 bence şuanda a9 plus dahaa mantıklı geliyor varsa daha mantıklı cihaz atabilirsiniz
  2. B

Max 4,5-5 k ya en iyi tablet

arkadaşlar max 4,5k- 5 kya tablet arıyorum yeğenime alacağım ama dediğim fiyatları geçmemesi gerekiyor max 5 k
  3. B

Metin2 resmi sunucuda hangi karakteri seçmeliyim?

hocam pvp çok farklı bir klasman
  4. B

evet hocam eğer bedenseli iyi dizersen oda iyi oluyor
  5. B

surada aynı bedneselde aynı birine savunma dizeceksin birine saldırı hızı ve saldırı
  6. B

eğer para yatımayacaksan bedensel savaşçı alacaksın
  7. B

Bmw f10 2011 amerikan park

H hocam gizli özellik ile açmanız gerekiyor eğer modül takarsan arıza ışığı yakar
  8. B

oyun için 30 35k arası monitör dahil sistem arıyorum

gün boyu oyun oynamak için 1080p de oynatması yeter monitör dahil full hazır sistem arıyorum
  9. B

üniversite için laptop

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-acer-nitro-an515-54-1200514134/detay bu nasıldır mesela laptoptan fazla anlamıyorum
  10. B

üniversite için laptop

hocam bütçem 10k oldu ikinci elde bakabiliriz
  11. B

üniversite için laptop

üniversitede kullanmak için kardeşime laptop arıyorum 10k arasına laptop bakıyorum sadece okul için kullanacak yardımcı olurmusunuz
  12. B

Başlangıç için motor önerisi

hocam alacağın motorun herkeste olması önemli değil 2024 modelini al param yetiyorsa eğer yetmez ise 2014 modelin altını sakın alma 1727693347 hocam b ehliyetinizi alırken size sordularmı 125cc istiyormusunuz diye eğer ek ücret verip 125cc ehliyet aldıysanız kullanırsınız yoksa 50 cc...
  13. B

Başlangıç için motor önerisi

hocam şehir içi işe git gel için kullanacaksanız honda pcx almanızı öneririm hem az yakıyor hem japon hertürlü çin hint vs vs motora bindim japon yani honda farklı bir kalite motor
  14. B

Araba rengarenk cam lekesi

çok garip hocam bu anlattığım şeylerde bizim araçlarımızdada vardı biz bu işlemleri uyguladık hepsi geçti
  15. B

hocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin...
  16. B

Honda civic 1.6 ies 1998 2001 model günümüzde hâlen alınır mı

hocam motor mekanik iyi ise alınır diğer arabalardan daha iyidir 1727338235 alacağın max düşük fiyat 300-350 aralığında olsun zaten bu fiyatların üstünedekilerde kupon araçlar oluyor 1727338387 fiyatlarına şimdi baktım 350den başlıyor fiyatları ama oda minimumlar 1727338398 kafadan 400 ü çıkart
  17. B

hocam camınızda nasıl kireçler var merak ettim
  18. B

hocam o leke değil kireçte değil camın kendi orjinal hali
  19. B

Yardım CF NK 250 alacam önerir misiniz?.

hocam motor alınır ama çok yüksek km ler yapmayacaksan çünkü yüksek km olanları biraz zor satılıyor benim 2 arkadaşımdada cf moto var birinde 250sr var 5 binde daha hiçbir sorun yok ama diğer arkadaşımda 250nk var 25 binde oldu motor 20 binde baskı balata komple değişti mesela birde cf moto şans...
  20. B

hikayeli oyun önerisi

the last of us uncharted call of duty mw serisi
Top Bottom