Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Vodafone faturalı hat taşıma 16GB+1000 DK. + 250 SMS =105 TL (AYLIK)

Asla tavsiye etmiyorum çünkü babamı çok benzer bir tarifeye geçirdik ve abartısız 2 ay geçti aradan halen geçiş yapmadılar sim kartı vs geldi müşteri hizmetlerini arıyorsun hep erteliyorlar hiçbir şey yapmıyorlar iyi karar verin
  2. T

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

100 120 tl fln eklemen lazım ve altın alman çok mantıklı
  3. T

evet altın da çok mantıklı bir seçenek
  4. T

vade süresinden erken çekersen paranda eksilme olur ama vade süresini beklersen örnek veriyim sallıyorum 100.000 tl para koydun ve 20tl den aldın doları yani elinde 5000dolar oluyor sallıyorum 3 ay sonra 25tl oldu dolar 5000*25=125.000tl para veriyorlar
  5. T

kur korumalı hesabın mantığı doları şuanki aldığın mebladan mesela ben 20.06 ya aldım 3 ay sonra sallıyorum 25 olursa 25tl üzerinden satıp 25tl üzerinden parasını veriyorlar ha oldu ki dolar 10tlye düştü yine de aldığın fiyattan satıyorsun 3 aylık vade faizini alıyorsun yani zarara girmiyorsun...
  6. T

knk hemen çekmeyi düşünmediğimden aldım ben ama sadece tavsiye yani 3 aylık yaptım ben
  7. T

kur korumalı hesaptan aldım ben gayet mantıklı siz de düşünebilirsiniz
  8. T

0xc00007b Hatası çözümü

system 32 dosyaları eksikmiş dediğinizin 32 bitini indirince düzeldi çok teşekkür ederim yardımınız için ^^
  9. T

0xc00007b Hatası çözümü

kendi elimle hiçbir şey atmadım ve dediğiniz şeyleri yüklememe rağmen düzelmedi (format attıktan sonra böyle oldu) yardımcı olur musunuz
  10. T

0xc00007b Hatası çözümü

1685482563 yardımcı olabilir misiniz acaba konu biraz geçmiş ama
  11. T

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b

çözebildin mi ya ben de bugün formatladım her şey eksiksiz ama düzelmiyor
  12. T

Öneri BimCell nasıl geçilirmi

bence geçilmez yıllardır annem babam ben kullandık cidden istanbulda olsan dahi çok kötü interneti vs var (babam halen aktif kullanıyor ve hiç memnun değil) ama senin tercihin
  13. T

Yardım Nerede satabilirim???

knk yanlış bilmiyorsam istersen bütün e postayı vs üstüne alsan dahi güvenlik sorularını bildikten sonra hesabı senden alabiliyorlar ondan dolayı riot üzerinden hiçbir şekilde hesap alım satımını önermiyorum yoksa ben de hesap alacaktım ama normal vp almak zorunda kaldım 1682779175 zamanında...
  14. T

Pdf içindeki resimli olan yazıları normal bir yazıya çevirebilir miyiz

merhabalar sınavım için pdfler var ve çok uzunlar tahminimce +300 sayfadan fazladır ben bunların arasından istediğim kısımları ctrl+f yaparak aramak istiyorum ama bütün sayfalar resim şeklinde yüklenmiş ondan dolayı bu resimleri normal yazıya çevirebileceğim bir şey var mı birsürü site denedim...
  15. T

Yardım Yeni telefonun kutusu değişmiş geldi

öyle bir şansı yok ya çok zor ben gönderdiğim kargo şirketine de söyledim böyle olur mu diye çok zor denildi ve iade kabul edildi ama yine de tam bilgim yok
  16. T

evet iade kabul edildi ama ben satıcı firmanın telefon numarasını bulup baya bir fırçalamıştım adam sinirlenip keyfime bağlı diyince ben de daha fazla fırçalamıştım ama sonuç olarak iade kabul edildi
  17. T

knk daha beterini yaşadım telefonun ekran koruyucusunu bile bantla yapmışlardı iade ettim kutu bambaşka içindekiler bambaşka görmen lazımdı
  18. T

🔥İndirim Rexona Men Xtra Cool Deo Sprey (2 Adet) + Migros Su Matarası 109.90₺

stok bitmese alıcaktım alınır bence
  19. T

Çözüldü✓ Max 8k ya kasa önerisi

çok teşekkür ederim
  20. T

Çözüldü✓ Max 8k ya kasa önerisi

Çok sevinirim
Top Bottom