Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Arkadaş nasıl edinilir?

okulda sürekli sıranda oturma arada sınıfın kapısında dur en kötü telefonla falan orda takıl zaten 1 saat ders 10 dk mola olduğu için rahatlarsın istediğini yap yani demek istediğim çok pısırık olma acaba benim hakkımda şuan ne düşünüyorlar triplerine girme kimse kimsenin çoğu zaman umrunda...
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Wallpapers paylaşma postu

değiştiricem şimdi batman koymayı düşünüyorum
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

ASUS A3402 All in One PC alınır mı?

Açıkcası bu fiyatlara bu sistemler göz kanatıyor ama muhasebe vs işleri için 4 adet alınacakmış fiyatını hak eden bir model midir daha iyileri var mıdır? LİNK
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

İki bina arasındaki boşluk kısım bodrum kata mı aittir?

Geçen bodrum katta oturan bir kadın şikayet uyarı için dairelere bir şeyler atıldığına dair konuşmalar yaptı, tabii ki oraya herhangi bir izmarit çöp tükürme tarzı şeylerin atılması hoş değil ve atılmaması gerek ama bazı insanlar yapıyor ve bu aklıma takıldı bana göre orası her bir apartman için...
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

canlı destek dün talep açtı bugün gelmiş 3900 tl için 1079 tl indirim baya iyi teşekkürler
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kulak içi kullan bir süre geçer o
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

olabilir derin devletin işi sorgulamamak lazım
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Yıllardır aradığım çizgi film

Bulmanıza sevindim 1 bölüm izleyesim geldi çocukluğumuzda baba işe gittiğinde kalkar tvden çizgi film açar öğlen okul saatine kadar izlerdik ulan çok özledim ya :peepo1:
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

Abi tavsiyesi lazım yardım

Güzel kardeşim açıl hanımefendiye adı konsun işin red yada next keşkeler kalmasın araya aylar yıllar farklı insanlar girmesin. Ha soğuduysan artık açılma tabi orası senin bileceğin iş kız yazmıyor falan olayını geç bunların kafaları bir garip oluyor.
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

2-3 anime kızı taşı yanında yem atarsın öyle durumlarda kangal sever
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ferrari alabilmek için ne kadar gelirimizin olması lazım?

Bunun senin döneminde yaşanma olasılığı çok düşük gereksiz bir harcama olur
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

🔥İndirim Stanley Termos Bardak Sepette 999₺🔥

incelemelerin sonucunda bu stanley en iyisi ağızlık tarafı vs bende alacağım.
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

Taksidini ödeyemediğin borcun altına giriyorsan aynısını senin için söyleyemeyeceğim maalesef canım benim
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

iş için toplanan pcye bakın çabuk sjfghbsıuhg

bunu toplayan mühendis kör oldu valla esnaf bilgisayarcıların geneli çevresinden gelenlere geçirmasyon yapıyor bizzat şahit oldum belgrad orman çocukları sıfır ahlak
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

E-ticaret yapanlar için bu soru

hevesin varsa bence yapmayı deneyebilirsin belki bir çok düşük bütçeli yeni işletme gibi 1 yılını doldurmadan bırakırsın bkz:ben ama dönüp baktığımda evet emeklerimin karşılığını alamadım evet hayallerim çok toz pembeydi baktığımda daha iyisini yapabilir miydim evet yapabilirdim ama...
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

350-400k Arası sedan araç arıyorum

hyundai accent era olabilir kullanıpta memnun olmayan çok göremedim
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motolux gogo ehliyet istermi, polis bir şey der mi?

trafik kurallarına uyduğun sürece sana bir cümle bile etmezler
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu Gençler Neye Binsin

alırsın kardeşim kendine yükselebileceğin, prim usulü kazancını arttırabileceğin işler bulmaya çalış 1-2 yıla temizinden bir seat leon akar
Top Bottom