Arama sonuçları: *

1. H

5 Tane Offline Hikayeli Oyun Önerisi

Hocam hoşuma gitmiyor oyun sıkıcı geliyor. Kılıç ve silah oyunları seviyorum.
  2. H

Tabiya detroiti nasıl unuttum. RDR2 tarzım değil hocam ya kızmayın ama.🥲 Witcher 3 oynuyorum bayılıyorum. Keşke daha uzun olsa dediğim tek oyun. Last of us God of war var zaten. Spiderman emin olamadım mekanikleri güzel midir? 1738698375 Ayıpsın Codları Xbox 360tan bitirdim. Ama kalanları...
  3. H

18 yaş altı için Banka kartı önerisi (ziraat-iş vs.)

Bilgim yok ama Ziraat iyi değil diye biliyorum bir ara hack olayı olmuştu sanırsam.
  4. H

Kankam ACnin eski oyunlarını çok oynadım abartı bir fark yoksa gerek yok. God of War var şu anda. Mafia Batman çok sevemiyorum. Korku oyunları çok severim. Resident Evil 4 remake alınır mı?
  5. H

Baldurs Gate 3'ü olan var mı?

Kardeş Witcher 3 vereyim eğer istersen benzer oyunlar zaten.
  6. H

Sorum başlıktaki gibi.
  7. H

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

İ7 var mıdır? 3050 olsa bile yeter.
  8. H

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

30000 TL işlemci ağırlıklı olsun ama AAA oyunları med-high arası oynatacak olsun. 1080p. Bulursan sağol.
  9. H

Steam'de çevrimdışı gözüküp çok oyunculu oyun oynamak mümkün mü?

Niye katılamıyorlar? Online olarak ayrı hesaplarda ilerlenme görünerek oynanabilir.
  10. H

Steam'de çevrimdışı gözüküp çok oyunculu oyun oynamak mümkün mü?

Aile oluşturman çok daha mantıklı.
  11. H

Lenovo Legion 9i Fandan Gelen Cızırtı Sesi

Bende İdeapad Gaming 3 var. Turbo modda 70 dereceyi geçmiyor ama düşük kullanımda fandan ses geliyor sizinki gibi. Sessiz moda alınca bende fan açmıyor. Ayrıca laptobunuz zaten çok güçlü neden yenisini alasanız? En iyi laptobu almanın nedeni zaten uzun süre kullanmak değil mi? O cihaz bende olsa...
  12. H

Bendede oluyor önemli bir şey değil. Çok rahatsız ediyorsa FN+Q ile sessiz moda geçip fanları kapatabilirsin. Güç ışığının mavi olması lazım sessiz mod için. Kırmızı olmasın.
  13. H

O laptop sıvı soğutmaya sahip. Normal gelmesi.
  14. H

Çözüldü✓ MSI ALINIR Mİ DLSS 3 var mı ???

Bütçeni zorla dediğim karta pişman olmazsın.
  15. H

Çözüldü✓ MSI ALINIR Mİ DLSS 3 var mı ???

Kardeş 4070 Super Gaming X Slim MLG al geç. Fiyatının en iyi limitedi. ROG Evangelion gibi.
  16. H

Mavi Ekran Mavi ekran yememin sebebi nedir? (Minidump)

Evet kullanabilir. Kaliteli bir ram varsa yapar tabi ki bende kingston var XMP olmadan normal şekilde 5200 Mhze aldım. Xmp açıkta kullandım 3 ay bir sorun olmadı.
  17. H

Mavi Ekran Mavi ekran yememin sebebi nedir? (Minidump)

Alakası yok XMP ile adamlar boşuna koymuyor. Ekran kartından kaynaklı gibi duruyor bu arada PC restart atmış.
  18. H

Bana Aile Paylaşımından Oyun Verebilecek Var Mı?

Sorum konudaki gibi bendede bazı AAA oyunlar var. Witcher 3, Mortal Kombat 11 gibi. Tlou veya God of War olursa çok mutlu olurum. Ama yanlış anlamayın amacım beleşe oyun getirtmek falan değil sadece hem siz hem ben farklı oyunları oynayabilmek. Ailede 2 hesap var birisi arkadaşımın ama erişimim...
  19. H

BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Hocam çok özür dilerim attığım kasanın yeni modelleri gelmeye başlamış. Bütçenizi biraz aşıyor ki onun yerine lian li o11 daha mantıklı. https://www.msi.com/PC-Case/MAG-PANO-100R-PZ
  20. H

BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Portlardan dolayı.
Top Bottom