Arama sonuçları: *

1. Jesse Patric

Sistemimi setup dahil kaça satabilirim ?

anladim hocam tesekkurler
  2. Jesse Patric

parcalari tek tek satsam daha mantikli gibi o zaman
  3. Jesse Patric

1732227494 laptop alacagim
  4. Jesse Patric

Yardım Arabadan gelen tak tak sesi

ama sadece gaza basmadigim zaman yapmasi garip degil mi bahsettiginiz gibi opsa bence hep bu sesi yapar arac sadece hareket halinde iken gaza basmazsam bu sesi veriyor 1732034125 ve ciddi mana da bir tak tak tak tak sesi aracin turbosu yenilendi 2 gun once ondan sonra basladi
  5. Jesse Patric

Yardım Arabadan gelen tak tak sesi

merhaba arkadaslar 2015 model dacia sandero kullaniyorum ayagimi gazdan cekince tak tak tak sesi geliyor gaza basinca kesiliyor. Rolantide de herhangi bir ses gelmiyor sadece arac hareket halinde iken ayagimi gazdan cekince geliyor. Sebebini bilen var mi ? 1732033877 dusuk ya da yuksek vites ya...
  6. Jesse Patric

25-30k bandında laptop

ben aldim hocam herkes onerdi intten izledim 4050 ile 4060 arasinda fark var baya bence sizde 4060 a yonelin
  7. Jesse Patric

Yardım aradaki fiyat farkina değer mi ?

attiginin uzmeyecegini biliyorum yukarıda attigim ikinci linkteki laptop ile ayni zaten sadece 4000₺ daha ucuz ona sasirdim tesekkur ederim asusun orjinal sitesiymis zaten alirim burdan
  8. Jesse Patric

25-30k bandında laptop

https://shop.asus.com/tr/90nr0e85-m00c10-asus-tuf-gaming-a15-2023.html?ref=akakce&v=1.10.9 bu attiklarindan daha iyi de mi bunu alicam ben de
  9. Jesse Patric

ayni laptop nasil daha ucuz bu
  10. Jesse Patric

ASUS TUF A15 RTX4050 https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7735hs-rtx4050-6gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD1jfPh7HdodThd-2ax2Fc9LUP3GJ&gclid=EAIaIQobChMIz_jRtv3QhwMVZhoGAB2bnw0EEAAYASAAEgLQofD_BwE ASUS TUF A15 RTX4060...
  11. Jesse Patric

Funko Pop Figür (Her sisteme şart:D)

Sisteme yakışmış gerçekten ama pahalı :(
  12. Jesse Patric

ekran karti oneri 8000₺

gonderebilir misin
  13. Jesse Patric

ekran karti oneri 8000₺

8000tl 8000 tl ye alinabilecek en iyi ekran karti soyler misiniz islemci ryzen 7 5800x (temiz ikinci elde olur)
  14. Jesse Patric

(Güncelleme) kasa kablolama da sanattır :D

tesekkurler hocam psum moduler olmadigi icin pek sizinki gibi olmaz ama deneyecegim
  15. Jesse Patric

teşekkür ederim kablo kelepçeleri ayrı olarak satılıyor mu
  16. Jesse Patric

Elinize sağlık son hali ile çok daha güzel olmuş 1678809079 kablolama için ayrı bir malzeme kullandınız mı
  17. Jesse Patric

ufak çaplı pc modifiyesi (NZXT)

estetik güzel durmuş ama kasa içi argb ledler gereksiz pahali
  18. Jesse Patric

🔥İndirim WD_Black SN850X 1TB - 2039 TL

Bu paraya Samsung ya da corsair alır rahatima bakarım wd den çektiğimi baska bir seyden cekmedim
  19. Jesse Patric

ekran kartimi kaca satabilirim

merhaba, 2 hafta önce msi mech rx6650xt aldim sıfır ve amazon turkiyeden almıştım garantili kutulu faturali, kaca satabilirim ? kac tl den ilana koymaliyim ek olarak kartin hicbir isinma vb problemi yok gayet guzel ve stabil calisiyor
  20. Jesse Patric

GSSKİLLS 3200MHZ RAM 2133 DE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR AMA !!

reis memtest yap yüksek ihtimal ramler bozuk ayni durumu bende yasamistim ramler bozuk cikti
Top Bottom