Arama sonuçları: *

1. Whoose11

Yardım Motorcu kask öneri 2500tl

Hocam kapalı için başka seçenekler vardır illaki. Emin miyiz?
  2. Whoose11

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

@kaantzl Piaget işlem öncesi dönem.
  3. Whoose11

Arkadaşım. Forumdaşım. Sen benimle dalga mı geçiyorsun gerçekten? Çok ciddi soruyorum. Olasılıklardan en başından beri bahsediyorum zaten. Sen bana size karşı ne zaman "olasılıklardan bahsetmeyin" dediğimi gördün? Neyini diretiyorsun göster. Olasılıklardan bahsetmeyin diyen tek kişi şıracılığını...
  4. Whoose11

Millete olasılıklardan bahsetmeyin diye ne zaman demişim? Aynı lafı çevirip çevirip duruyorsun? Çok ciddi soruyorum yanlış anlama zihinsel dezavantajın varsa onu belirt ona göre yaklaşayım.
  5. Whoose11

Benimle iddialaşan siz oldunuz bana mı iddialaşma diyorsunuz? Gerçek mi bu yazdığınız? Olasılıklardan bahsetme diyen yok. İnanılmaz.
  6. Whoose11

Ben olasılıklardan bahsetmediğimi ne zaman savundum? Sizi seçerek mi yolluyorlar?
  7. Whoose11

Nasıl manipülasyon yapmaya çalışıyor şuna bak. Çizgiden bahseden mi var ahraz. "Olasılık?" diye başlayıp "Olasılık anlamayacak beyin yok" şeklinde devam etmen kimin neye sahip olup olmadığını çok net gösteriyor. Olasılıklardan bahsedip "kurallara" kıvırman da yılbaşı gecelerinde özene bezene...
  8. Whoose11

Sen okuduğunu anlamayı bırak, kendi yazdığından bir haberdarsın. Bak bakalım önceki iletine kim hangi olasılıklardan bahsetmiş. Olmamış şeylerden bahseden kim acaba? 🤣 Hangi laboratuvar ortamında üretildin? Sanrı bu başka bir şey değil. Sadece trafikten değil, sosyal hayattan diğerlerinin...
  9. Whoose11

Evet çünkü adam için önemli ama dış dünya için önemli değil kalp krizi geçirmesi 💀
  10. Whoose11

Konunun yaş ile gram alakası yok. Düşünce, anlaşılır ve karşı tarafı karıştırmaya yönelik biçimde değilse her türlü saygı duyulur. Burada buna değinen kimse olmadı zaten. En sığ yerine çekmesinden bahsetmişsiniz, zaten araç o konumda. Kaldırıma çıkmasını beklemezsiniz herhalde. Anlamak...
  11. Whoose11

Keşke "Cevap yaz" butonuna basmadan önce şu cümlenizi tekrar okusaydınız.
  12. Whoose11

Aynen öyle kenara çekmek yerine yolun ortasında durup dörtlü yakıp trafiği kapatmalı araçlar. Polis öyle beklenmeli. Direksiyondan uzak durun lütfen.
  13. Whoose11

Amazfit band 7 VS Xiaomi mi band 7

Birini sol bileğine, ötekini sağ bileğine tak 😎
  14. Whoose11

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Olabilecek en doğru hareketi yapmışsın. Aracın arıza çıkarsaydı da oraya çekmek durumundaydın zaten. Yandan akan trafiğe bakınca aksatmadığın da açık. İkaz lambaları da açık. Bütün kutucuklar tik ile işaretli zaten millet neden tartışmış garip açıkçası. Tampon bir...
  15. Whoose11

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Emir kipi ile "diyaloğa" girebileceğini düşünen herkese aynı şekilde yaklaşmaktan kaçınmam. Anladığı dil odur. "Kısasa kısas." boş yere söylenmemiş bir sözdür. İki tane kask giymiş, üç tane motosiklete binmiş elemanlardan polimer mühendisine bir cevap ancak bu kadar olabilirdi. İnsan sadece...
  16. Whoose11

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Öğretsene aslanım. Merak ettim şimdi.
  17. Whoose11

Yardım Multimedyalı Bilek destekli KLAVYE ÖNERİSİ ACİL !

Yapılan önermelerden yola çıkarak bütçenin 2k olduğunu var sayıyorum. Sırf multimedya tuşları var diye membran klavyelere o paraları vermek gerçekten yazık olur. Klasikleşecektir ama o bantta F75'e kafa tutacak ürün hala yok. gaminggen'de hala enfes fiyatlara Akko ürünleri var. Epomaker Aula...
  18. Whoose11

GTA V Playlist İnsan Arıyorum

"insan" detayı güzel
  19. Whoose11

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Lansman kartlarının sahipleri belirli zaten. Boşa umutlanmaya gerek yok.
  20. Whoose11

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Polikarbon mu tavsiye ettiniz gerçekten? KPA kabuklu LS2 Stream 2 dışında daha iyi seçenek yok o bütçe bandında.
Top Bottom