Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. Y

30K HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ ?

Selamlar 30K bütçem var işlemci amd ekran kartı nvdia bir sistem arıyorum hazır mı toplamı mı almalıyım karar veremedim şimdiden teşekkür ederim
  2. T

ASUS TUF 4070 TI SUPER OC 30k YA ALINIR MI

Merhabalar arkadaşlar sizce baslıktaki karta verilir mi 30k arkadaşa alacağım
  3. thematty

20-30K arası sistem önerisi

20-30K arası sistem önerisi yapabilir misiniz dostlar?
  4. X

30k bütçe var sistem tavsiyesi

merhabalar ben oyun için bi gaming pc dizmek istiyorum. 30k bütçem var beni 3-4 sene götürse, rdr, cs2, gibi rekabetçi ve hikayeli oyunları kaldırsa yeter varsa sistem önerileriniz yazabilirmisiniz.
  5. Raidocix

30k bütçe monitör dahil sistem önerisi

Bütçem 30k monitör dahil bir sistem istiyorum yardımcı olabilecek var mı tercihim nvidia ekran kartları oyun oynamak için alıyorum
  6. Mehmet Şahin

30k bütçeyle gaming sistem önerisi ddr5

merhabalar 30k bütçem var farming vs oynuyorum bu bütçeye ddr5 sistem tavsiye ederseniz teşşekür ederim
  7. _serknkya

25-30K Arası FP Sistem Lazım

bu hafta yeni pc almayı düşünüyorumda yardımcı olabilecek var mı ? 1734380790 25-30k arası olursa
  8. G

Monitör Hariç 30K Bütçeye Uygun Kasa Tavsiyesi

max bütçe 30k olacak şekilde monitöre gerek yok sadece kasa arıyorum ddr5 amd ve rtx kombinasyonu olmalı
  9. E

20-30k arası kaliteli telefon önerisi

kamerası ıphone 13 lensine yakın veya daha iyi android olmalı depolamada sorun yaşamak istemiyorum 256gb kafi bilindik markalar olsun 20-30k tl arası bir telefon olsun yeter
  10. F

Laptop önerisi 25-30k arası

25-30k laptop önerisi
  11. R

30k ya hazir sistem onerileri

30k ya saglam 5 6 yil idare ettircek arada hikayeli ve valorant tarzi oyunlar icin işlemci amd olmasi gerk
  12. S

Telefon önerecek var mı 25-30k arası

Burce 25-30k civarı android telefon önerecek var mi
  13. B

Hazır sistem öneri 30k

oyunlarda rahat oynatıcak güzel sistem var mı tüm oyunları oynarım Bütçe:30k özelleştirme ile 32.800 e kadar çıkarım daha çıkamam
  14. A

20-22k arası sistem toplama (monitör+klavye 30k toplam)

Merhabalar 29-30k arası pc + monitör +klavye almayı düşünüyorum yeni fiyatlardan haberdar değilim nerelerden alınır vs diye yardımcı olabilir misiniz
  15. G

30K bütçeyle ne toplayabilirim

Bilgisayar almak istiyorum yayın ve oyun amaçlı olacak Raytraycing kullanacağımı düşünmüyorum en yüksek grafikte 60 FPS olması benim için yeterli bütçem 30K ama daha fazlası daha azı olur şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler
  16. D

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ MAX 30K

Arkadaşlar 20-25 arası olursa iyi olur Çok iyiyse 30k olur bilgisayardan anlayan arkadaşlar Güzel Sağlam Uzun ömürlü Rdr2,God of war,detroit gibi oyunları 1080p ultrada oynamak istiyorum.
  17. A

25-30k bandı toplama-hazır sistem

Hazır sistem veya toplama sistem önerisi verirseniz sevinirim. Bütçe 25-30k arası İnternetten ufak tefek batığımda 4060ti-ryzen 5 5600 gibi iyi gibi geldi ama buradakilerinde fikrini almak istedim Yardımcı olursanız sevinirim
  18. A

Bütçem 30k PC sistem

30k butçem var vatana gidip bütçemi söyleyip mi almalıyım yoksa Ytdeki kanallardan mi almaliyim hazır sistem hiç alakam yok bilmiyorum PC dizmeyi yardimci olursanız sevinirim
  19. P

30K Kasa Önerisi

Max 29-30k i5 13400f li 4060 sistem lazım
  20. A

30k sadece kasa pc toplama ya da hazır sistem öneriniz varmı 2025

30k bütçem var sadece kasa alıcam ddr5 Anakart ve işlemci olursa sevinirim
Top Bottom