Arama sonuçları: *

1. Lupius

Gelecekte Hangi Mesleği Seçmeliyim

evet maalesef öyle:confused:
  2. Lupius

Sevdiğim iş tabii ki önemli ancak iyi bir geliri olmadan da olmaz. Yazılımı da şu anlık seviyorum. ancak dediğim gibi gelir az ise önemi yok ayrıca teşekkür ederim cevabın için Evet şu sıralar ingilizce öğrenmeye çalışıyorum ama üstüne bi ağırlık vermiyorum maalesef. öğrenmeye çalışıyorum yavaş...
  3. Lupius

onu zaman gösterecek herkes için hayırlısı olur inşallah 😊
  4. Lupius

iyiymiş ama meslek olmadan yani gelir olmadan nasıl oluyor bunlar anlayamadım pek :)
  5. Lupius

Tabi dediğiniz gibi yapay zekayla alakalı bir çok alan çıkacak ancak yapay zeka başka bir yapay zekanın sorununu veya yapay zeka başka sıfırdan bir yapay zeka oluşturabilme ihtimalide olmaz mı? eğer böyle bir şey olursa birçok mesleğin önü kapanmasından dolayı belki bu kadar ileriye gidilmez ama...
  6. Lupius

Cevapladığın için teşekkür ederim :) Rica etsem biraz daha konuyu açabilir misin? daha önce yaptığın şeylerden sonuç alamadığından mı niyetin yok veya farklı bir nedenin var mi
  7. Lupius

Evet maalesef birçok mesleğin önü kapanıyor dediğin gibi. Yapay zeka yazılım sektörünü bitiremez ancak yapay zekanın oluşturduğu bilgi kolaylığı sayesinde sektörde daha fazla insan olacak ve bu da geliri düşürebilir bu yüzden riskli de bir durum. Dediğin gibi birçok mesleğin önü kapanıyor ama...
  8. Lupius

İyi günler arkadaşlar kafam biraz karışık. Gelecekte hangi mesleği seçeceğim konusunda kararsızım. Yazılım mühendisliği gibi bir şey istiyordum ancak yapay zekanın sürekli gelişmesinden dolayı mesleğin önü kapanır diye korkuyorum. Daha çok frontend kısmına bakıyordum ancak bu sıralar backend...
  9. Lupius

Hangi barfiks demirini almalıyım?

Merhabalar barfiks demiri almak istiyorum. Kapı aralığı 75-80cm. Kapıya hasar vermeyen sağlam olsun istiyorum. Önerilerinizi almak isterim.
Top Bottom