Arama sonuçları: *

1. TR1P G4NG

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

Biraz bütçeni zorlarsan clio 1.3 tce öneririm
  2. TR1P G4NG

Harici ekran kartlı minimum 4 çekirdek işlemcili minimum 4gb ram

harici ekran kartlı minimum 4 çekirdek işlemcili minimum 4gb ram laptop arıyorum ucuz olsun istiyorum öneriniz var mı?
  3. TR1P G4NG

11.11 ve kara cumayı beklemeli miyi

Bence beklemelisin black friday zamanı daha uyguna alırsın hem de daha iyisini alırsın
  4. TR1P G4NG

Yardım Mağazadan alınmış ürünün iadesi olur mu

https://www.vatanbilgisayar.com/iade-iptal/
  5. TR1P G4NG

Projeksiyon cihazı önerir misiniz?10 k ya kadar

Ben perdesiz beyaz, şarap rengi duvarlarda kullandım sorunsuz perde olursa daha iyi olur tabii ama olmasa da gayet yeterli benim için, güzellik göreceli bir kavram olduğu için bana güzel gelen belki de size çirkin gelecektir
  6. TR1P G4NG

Mekanik klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/steelseries-apex-pro-mini-wireless-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00002LYKVT
  7. TR1P G4NG

Mekanik klavye önerisi

Şekli, tasarımı vs hepsi bir etken olabilir alırken ama genel olarak analog switch bunlar kaç mm'de algılamasını istersen ona göre ayarlayabiliyorsun rapid trigger özelliği bulunuyor alabilirsen eğer wooting 60 he+ tavsiyemdir
  8. TR1P G4NG

Mekanik klavye önerisi

Aşağıda ki klavyeleri listende göremedim üzücü :) limitin dahilinde alabileceğin en iyileri bunlar olduğunu düşünüyorum incelemelerini izlersen klavye kendini tav ettirir zaten Wraith w75 - VGN VXE Atk68 - Wooting 60HE+ - Steelseries Apex Pro Mini
  9. TR1P G4NG

Projeksiyon cihazı önerir misiniz?10 k ya kadar

Vankyo Leisure 495W bende var memnunum ama 10k limitin var daha iyisini bulabilirsin benim önerim 5K bandında olsun
  10. TR1P G4NG

Mekanik Klavye Önerisi

++ Bende arayış içerisindeyim varsa şöyle bilinmedik yurtdışı markalarından analog switch varsa harikulade olur
  11. TR1P G4NG

Ekran maksimum 3 dakika görüntü veriyor

Bana kalırsa deneme yanılma yöntemi ile çözersin gibi varsa yakın bir arkadaşının bilgisayarı tek tek dene işlemciyi değiş güç kaynağını değiş ekran kartını değiş driverları güncelle artık sorun nerede hangi donanımda çözüldüyse o parçayı değişirsin
  12. TR1P G4NG

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

O sene bu sene
  13. TR1P G4NG

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Selam, öncelikle hayırlı teskereler diliyorum acemi eğitimimdeyken zaten listelediğin ürünleri teslim ediyorlar birliğine göre değişeceğini düşünüyorum Kıbrısta usta birliğimi tamamladım farklı sivil kıyafetler giyinmene zaten müsade etmiyorlar devletimizin vermiş olduğu kıyafetleri giyinmen...
  14. TR1P G4NG

OFİS İÇİN KULLANMALIK YAZICI ÖNERİSİ

Benim önerim EPSON L3060
  15. TR1P G4NG

Valorant bu sistemlerle oynanır mı

Kanka Grok sana sistemini tek tek açıklamış işte 60 hz monitör ile kaç fps alacağını bilmiyorsun yapay zekanın yanıtına laf ediyorsun :) kabahat bende ki yardımcı olmaya çalışıyorum.
  16. TR1P G4NG

Bu saat ne kadar eder eski saat galiba

Kanka saatin bir resmi vs bile yok ki birisi sana aşağı yukarı fiyat versin yapay zeka güzelce yanıtlamış saat eksperine göster diye en güzeli bir saatçiye danışmak olur senin için burdan 10 bin dediler diye fiyatı 10 bin de olmaz en güzeli işi ehline bırakmaktır
  17. TR1P G4NG

Valorant bu sistemlerle oynanır mı

Grok'un yanıtı; Valorant'ı bu sistemle oynayıp oynayamayacağınızı ve alabileceğiniz FPS miktarını değerlendirelim: İşletim Sistemi: Windows 10 Pro, 64 Bit - Valorant için uygun. İşlemci: Intel Core i5 11400F - Bu işlemci, Valorant için yeterli performansı sağlar. Intel'in entegre grafikleri...
  18. TR1P G4NG

Bu saat ne kadar eder eski saat galiba

Grok'un yanıtı; Gold Plated: Bu, saatin üzerinde bir altın kaplama tabakası olduğunu gösterir, bu da estetik değerini artırabilir ancak prestijli bir marka ya da tarihi bir öneme sahip değilse çok yüksek bir değer taşımaz. 24 k 10 mic: "24 k" saf altını ifade eder, ancak kaplama bağlamında "10...
Top Bottom