Arama sonuçları: *

1. eyupseker

500-600 TL Bütçe Mouse önerisi yaparmısınız?

Ben olsam MSI ile logitech arasında bir seçim yapardım.
  2. eyupseker

Eski laptopa RAM mi SSD mi?

Ben olsam ssd tercih ederdim eski bir laptopsa ve hdd varsa muhtemelen çok yavaş açılıyordur ve chrome a tıkladığınızda bile açılması 10 saniye civarı sürüyorsa ssd tercih ederdim
  3. eyupseker

Kioxia g2 500G alınır mı?

Dostlar kısa bir süre araştırdım bu ssd yi almaya karar verdim. Alınır mı? alınmaz ise tavsiyeleriniz nelerdir
  4. eyupseker

Amd Rx 470 4GB alınır mı? Hala

Hocam ben geçen ay ikinci elden rx580 4gb bulmuştum 2000TL ye. Bence bütçeniz azsa ve ekran kartı arıyorsanız rx580 altına düşmeyin pazarlıkla 2000TL civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum
  5. eyupseker

500GB M2 SSD Önerisi

Bütçem aslında 1000TL idi fakat bu fiyat civarına çok bir şey göremediğim için biraz yükselttim. Biraz araştırdığımda https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-sn740-sddpnqd-512g-pci-express-4-0-512-gb-m-2-fiyati,127014320.html...
  6. eyupseker

6 Ay Miningli 2. El Ekran Kartı alınır mı??

rtx 3080 fiyatlarına bakmak için akakçeye girdim şöyle bir şey gördüm https://www.banayeni.com/palit-rtx-3080-gamingpro-ned3080019ia-132aa-320-bit-gddr6x-10-gb-ekran-karti-by-772277?ilan=3080323&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=qv&v=1.70.8 site hakkında çok bilgim yok araştırmanızı...
  7. eyupseker

Ghikbb

Çok güzel olmuş
  8. eyupseker

2000tl bandında mouse önerisi

Ben de tam 2000tl bandında mouse arıyordum https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCPB2T1?tag=akakceprime-21&th=1 bu gözüme çarpmıştı hala araştırıyorum ama tam karar vermedim
  9. eyupseker

Ajax 4-0 Beşiktaş maç sonu

4-0 beklemiyordum da yenileceği belliydi, ilk maçının ajax deplasmanında olması kötü denk geldi
  10. eyupseker

Hiç Aşık Oldunuz Mu?

19 yaşındayım hayır
  11. eyupseker

Çözüldü✓ Monitörüm 1080 p fakat 75 hz

Çok yüksek ihtimalle kablodan dolayı.
  12. eyupseker

Bu anakart ve kasayı kullanırsam type c ile kol bağlanırmı

Anakartınızda type c bulunmakta yani kullanabilirsiniz
  13. eyupseker

Bu anakart ve kasayı kullanırsam type c ile kol bağlanırmı

Anakart modeli lazım
  14. eyupseker

Spotify uygulaması açılmıyor

Evet bende de aynı şuan sorun var galiba
  15. eyupseker

Spotify uygulaması açılmıyor

Arkadaşlar bende şuan spotify uygulaması açılmıyor bu şekilde kalıyor. Sizde de böyle mi yoksa bana özel bir sorun mu
  16. eyupseker

🔥İndirim ACER NITRO 4050 13420H 16GB RAM 22.599TL

Hocam bilgili birine benziyosun 23k ya sen laptop öner de arkadaşa yardımın dokunsun.
  17. eyupseker

Beyler Kız Mevzusu Tavsiyenize ihtiyacım var

Kuzen evliliği yapma
  18. eyupseker

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

benim daha türkiyeye bile girmedi gümrükte bile değil yani, 8 gündür taşımada gözüküyor
  19. eyupseker

Vallaha 8 gün oldu benimkinde tık yok hiç bir ilerleme yok umarım en kısa zamanda gelir.
  20. eyupseker

Benim 28 hazirandan beri böyle ya varmı başka böyle olan
Top Bottom