Arama sonuçları: *

1. T

Ekran karti Fan sorunu

Otoda bırakman daha mantıklı kendisi gereği kadar döner çok takılma fazla da oynamak mantıklı değil ömründen yersin.
  2. T

Monitor oyun oynarken birden gidip geliyo

Teknolojisi eski uyumluluk sorunları olabilir. Başka bir dönüştürücü ve kabloyla denemekten başka çare yok gibi.
  3. T

Ekran karti Fan sorunu

hiç mi dönmüyor yoksa yükte mi dönmüyor? stok olarak çoğu ekran kartı 50 dereceyi geçmeden fanlarını çalıştırmaz.
  4. T

1080p TN MONİTÖRDEN 2K İPS'e GEÇMEK

vesa uyumludur. Adaptive Sync açabilirsin.
  5. T

LG üzmez fiyatı da gayet makul 24 ekran olması da güzel 27 görüntüyü bozardı. Alınır.
  6. T

Detaylar biraz daha belirgin oluyor keskinlik daha net belli oluyor. Ne kadar düşer diye bir karşılaştırma yapamayız ama en %40 lık bir düşüş olacak. 1080p ye alırım diye düşünüyorsan bu sefer netlikten ödün vereceksin görüntü bulanık olacak. Sonuç olarak ben senin yerinde olsaydım 1080p alırdım.
  7. T

Minidump dosyası Windbg ile nasıl okunur?

İyi forumlar, Arkadaşlar Windowsta sıkıntının neden kaynaklandığını bilmediğim bir problem nedeniyle sistem reset atıyor. Nedeni hiç belli olmuyor bazen 2 bluetooth aynı anda bağlanınca bazen uygulamanın veya oyunun çözünürlüğünü değiştirmeye çalıştığımda bazen alt tab bastığımda ama tamamen...
  8. T

Kullanım alanına göre değişir. Problem yaşamazsın ama beklentini karşılamayabilir. Online oyun çok oynuyorsan bence tercih etme. Genel kullanım için tercih edebilirsin. Tabi 100 fps civarı oyun oynamak sana zevk veriyorsa.
  9. T

Sistem hakkında yorum lütfen

Gelişime açık bir sistem için ilk olarak iyi bir PSU sonra iyi bir anakart gerekiyor. Bu sistem fazlasını kaldırmaz ama ufak güncellemeler yapılabilir.
  10. T

Nvidia tercih etmek istiyorsunuz. 8 GB Vramin 2025 itibariyle yetersiz olduğunu düşünüyorum. Elimizde çok fazla bir seçenek kalmıyor. Ha 4070 super alabilecek bütçeniz var ise ona geçmeniz daha mantıklı olur. 5070 beklemek çok daha mantıklı olur seçenekler seçenekleri doğuruyor.
  11. T

Ram Cl değerleri çok yüksek daha düşük seçmeye çalışın ayrıca MHz de 6k civarı olursa daha güzel olur. M2 ssdniz ana sistemde kullanacaksanız edit ve windows işletim sistemi olacaksa dramı yok dramli bir SSD seçmeye çalışın. Onun dışında 4060 ti 16 GB modeli varsa onu eklemeniz daha iyi olur...
  12. T

Çözüldü✓ AULA F75 İLE BİOSA NASIL GİREBİLİRİM

Ya klavye bozuk ya da sisteminde bir sorun var ben her gün 5-6 defa giriyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  13. T

Çözüldü✓ MOUSE DEĞİŞTIRINCE FPS DÜŞÜŞÜ

4k ve 8k stabil çalışmıyor. Özellikle rekabetçi oyunlarda size eziyet olur. 1k maximum 2k da kullanın.
  14. T

1080P vs 2K Monitör Konusunda Tavsiye

Detaylar artıyor. Hikayeli oyunlar içinse direk alın düşünmenize gerek yok lakin online da 2k sisteminiz sıkıntı çıkartır.
  15. T

Yardım Ssd nereye takılıyor??

Crystaldiskmark uygulamasıyla tek tık.
  16. T

Windows kendine ayırıyor o kısmı büyük ihtimal diğer ssdniz 512 veya 480 GB dır ondada gördüğünüz üzere 464 GB yazıyor normal.
  17. T

Windowsun kendi sitesinden flashdiske direk yazdirabilirsin. Youtube da var videoları
  18. T

Bilgisayar bir anda donup kitleniyor

Texture larla alakalı bi hata olabilir veya shaderla alakalı oyun içinde varsa sıfırlama bi deneyin olmazsa silip yüklemeyi deneyin appdata dosyalarını da kaldırarak.
  19. T

Windows 10 Kullanıyorum Windows 11'e Geçiş Yapmalımıyım?

Daha güncel olursun sisteminde güncelse iyi olur. Yakında Windows 10 un güncellemelerini keserler.
  20. T

Windowsu kopyalamak sıkıntılar doğurabilir. Yapabileceğin en iyi şey o SSD ye yeni windows kurup atmak istediğin dosyaları yeni windowsa kopyalayıp eski windowsun olduğu SSD yi biçimlendirmek.
Top Bottom