Arama sonuçları: *

1. H

Ip 12 4 ayda pilin sağlığı 99 olması

benim 1 sene 3 ay olmasına rağmen %82 ye düştü :D çok fazla takmayın normal
  2. H

Bilgisayar Takılma sorunu

hocam sağolun 2 saattir bakıyorum bir donma-takılma yok şuanlık .Bir sıkıntı olursa buradan tekrar yazarım :D
  3. H

1737988584 bu hatayı alıyorum hocam @Berkylmaz 1737989240 Çözdüm güncelleniyor şimdi tekrar haber ederim
  4. H

öyle yapıyorum ama hata veriyor az sonra geleyim daha iyi şekilde inceleyeceğim bulamazsam tekrar size yazarım
  5. H

malesef biraz baktım ama bulamadım
  6. H

tamamdır biraz bakıyım
  7. H

oyunlarda hiç sıkıntı yok bal gibi masaüstü uygulamalarında sıkıntı çekiyorum hemen ayarlıyım bakiyim birde öyle 1737977682 hocam izin vermiyor biosu önceki sürüme alamıyorum
  8. H

yok hocam eve daha dgeçemedim haber verecğim
  9. H

bir önceki bios sürümünü mi indireyim hocam
  10. H

format attım sıfırdan tmeiz bir şekilde sorun çözülmedi dc ye vpn ile girmiyorum dns ayarı ile erişebiliyorunm 1737969981 ben beta bir bios sürümü indirmiştim ondanmı acaba :D
  11. H

hayır masaüstünde googlede discordda vb ve arkada oyun fln açık değil
  12. H

yarduım edebilecek yokmu :/
  13. H

Merhabalar 1 sene önce aldığım hazır sistemimde bazen sebepsiz takılmalar yaşıyorum farklı uygulamalarda. beklediğimde yeniden normale dönüyor ama neden takılıyor anlamış değilim. oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum daha çok masaüstünde oluyor. ramdan dolayıdır diye düşünüyorum ama sizlerinde bir...
  14. H

Xbox game pass kodu ucuza

çalışmaz büyük ihtimal hocam
  15. H

❌İndirim Bitti! Omo Active Beyazlar & Renkliler Toz Deterjanı 7.5 kg 80 TL

hocam yalan olmasın 80 nedir :D
  16. H

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

2-3 kez oldu ve kulaklıkları online üzerinden aldım. ürünü beğenmediğimi söyleyip iade ettim hiçbirinde sıkıntı yaşamöadım belkide ben şanslıydım ve çoğunda müşteri temsilcisine bağlandığımda ürünün hijyen ürünü olup iade edemeyeceklerimi söylemişlerdi :D
  17. H

ben nasıl iade ettim hocam :D kulaküstü ürünler hijyen ürünü değildir çoğuyerde
  18. H

birkaç farklı siteden aldığım kulaklıklardada aynı durumu yaşadım ve müşteri temsilcileri bazıları yalan söylüyor iade almamk için
  19. H

hocam kulak üstü kulaklıklar hijyen ürünü olarak sayılmıyor sizleri kandırmış olabilirlermi ?
  20. H

Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Önerisi

beyler bi yardım edin :D
Top Bottom