Arama sonuçları: *

1. Ö

Twitch yayını için tavsiyeler.

Obs ile streamlabs arasında ne farklar varki acaba açıklayabilirmisin? Ben çok bilmiyorum da.
  2. Ö

Dilive hiç kullanmadım ama daha twitch e başlamamışken ona da Bi göz atayım teşekkür ederim
  3. Ö

Telefonumu webcam olarak kullanacağım ama genede aklımda bulunsun teşekkür ederim
  4. Ö

Çok haklısın bencede en önemlisi onlar. Bu arada linki de bırakayım: Çok teşekkür ederim.
  5. Ö

Aklıma gelmemişti mantıklıymış ama telefonumu webcam olarak kullanmam gerek maalesef.
  6. Ö

Obs yerine streamlabs kullanmaya başladım obs yi hiç kullanmadan direk ona geçtim şimdilik tek pc var ama ilerde monitör alabilirim. İnternetim de yeterli olacağını düşünüyorum test yayını yaparken bir problem yaşamamıştım. Kanalını da takip edeceğim teşekkür ederim.
  7. Ö

Webcam olayı biraz ilerledikten sonra almayı düşünüyorum malum ekonomik durumlardan dolayı. Obs stüdyo yerine de streamlabs kullanmaya başladım daha iyi gibi geldi bana
  8. Ö

Merhaba öncelik ile herkese iyi günler. Bu günlerde twitch platformun da yayın açmaya karar verdim oyunlar üzerine. Biliyorum artık çok zorlaştı twitch de tutunmak ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum :). Şimdilik telefon kamerası kullanacağım. Fikri ve tavsiyesi olan varsa çok memnun...
Top Bottom