Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Ücretsiz 3D tofaş model öneri

Merhaba roblox oyunum için ücretsiz 3d tofaş modeli arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. Metekral123

Yardım Gta vice city yi nerden indirebilirim?

Tamam sağolun
  3. Metekral123

Virüs yoktur demi?
  4. Metekral123

Arkadaşlar pc tost makinesi olduğu için bende vice city yüklemeye karar verdim ama nerden indireceğimi bilmiyorum bir öneride bulunursanız mutlu olurum.
  5. Metekral123

Yardım Anakarta güç vermeden bozuk olup olmadığını nasıl anlarız?

Merhaba 1-2 ay önce amcam bana kullanmadığı bir masaüstü bilgisayar vermişti kendisi bana verirken şöyle demişti bazı zamanlarda bilgisayar açılmıyor bende bios pilini sök tak yapıyorum bide ram leri çıkartıp takıyorum cihaz açılıyordu dedi. Ben kasayı eve getirdim ve malesefki fişe takmaya...
  6. Metekral123

Yardım Msi gt 710 2gb bu fiyata alınır mı??

Para gelirim yok biriktiremem. şuan sistem iş görüyor Anakart: gigabyte ga g31m s2l Ram: 4gb ddr2 İşlemci: intel core 2 duo ( intel core 2 quad q9550 ile değişmeyi düşünüyorum ucuz zaten) Ekran kartı: gt 710 2gb 64 bit (büyük ihtimalle alacağım çünkü başka seçenek yok gibi zaten sadece zula...
  7. Metekral123

Çöpe atmak biraz abartı gibi ben zaten bu karttan cs 2 açmasını beklemiyorum basit oyunlar oynamak için istiyorum minecraft roblox zula gibi 1738683102 İntel core 2 duo
  8. Metekral123

Sistemim için en uygun ekran kartı bu. birde 0 arıyorum
  9. Metekral123

https://www.incehesap.com/msi-geforce-gt-710-2gd3h-lp-ekran-karti-fiyati-33034/?srsltid=AfmBOopHENu1JmUU7BNor-TGxI0DozG3BPbFKDXe1riwg8ZjXRxJkxsOtRw gt 710 2gb 64 bit Merhaba bu msi gt 710 2gb bu fiayata alınır mı?? ve fansız olduğu için çok ısınma yaparmı?
  10. Metekral123

Yardım 2 Çekirdekli işlemci kullanılırmı?

Merhaba elimde intel core 2 duo var çift çekirdekli benim için roblox ve youtube performansı lazım sizce işimi görürmü? Not: Geçici bir süre kullanacağım para birikince 4 çekirdekli bir işlemciye geçeceğim
  11. Metekral123

Yardım Yapay zeka doğrumu söylüyor?

Teşekkür ederim (y) 😀
  12. Metekral123

İşte zaten yapay zekaya güvenmediğim için konu açarak size danıştım
  13. Metekral123

250w yetmezmi?
  14. Metekral123

Merhaba arkadaşlar bir konuda yapay zekaya danıştım ama yapay zekaya çok güvenmiyorum. Yapay zeka burda doğru mu söylüyor?
  15. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Peki windows 10 nun eski sürümlerini yüklesem drop olurmu?
  16. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Kral anakart 4 ten fazla desteklemiyor Desteklese takardım
  17. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Evet
  18. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Merhaba biliyorsunuz bende olan eski bir bilgisayar var ben ondan ümidi kestim ama kardeşim bilgisayar istiyor benimde aklıma bir şey geldi kardeşim roblox oynuyor bende eski kasayı ona vermeyi düşünüyorum sorum bu bilgisayar roblox açarmı? açsa kaç fps lerde gezer? İşlemci: intel core 2 quad...
  19. Metekral123

Android Mobil oyun klasörüm nasıl? hangi oyunları eklemeliyim?

Zaten apk indir miştim
  20. Metekral123

Android Mobil oyun klasörüm nasıl? hangi oyunları eklemeliyim?

Tablete yükledim açtım shadow fight 2 yazısında kaldı keşke açılsaydı bitirirdim
Top Bottom