Arama sonuçları: *

1. R

ryzen 3 3100, rx 580 darboğaz olur mu?

soru başlıkta şimdiden teşekkürler.
  2. R

İşlemcim soğutucu bloğa yapışmış nasıl çıkarabilirim

Sabah bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Ram leri denedim sorun düzelmedi bende işlemciyi sökmeyi denedim işlemci de soğutucu blokla birlikte geldi ve ayıramıyorum çok zorlamak ta istemiyorum zarar vermemek için. İşlemcinin kendi üzerinde sürülü gelen termal macun vardı. İşlemci...
  3. R

İşlemcim Overclocklu mu?

Merhaba arkadaşlar bugün aldığım işlemcimi bilgisayara taktım ve 4.10 gzh ile çalışıyor normalde 3.8 ile çalışlması gerekmiyormu? Ram'ler 2133 mhz deydi biosdan profile 1 seçiyoruzya onu yaptım 3000'e çekmek için başka ayar yapmadım. Stok fan var sorun yaratabileceğinden korkuyorum. Ryzen 5...
  4. R

ryzen 5 3600 vs 3600x

hangisini tercih etmeliyim? yayın açma gibi bir isteğim var açıkcası ama aradaki 400 tl gibi bir fark var hemen hemen sizce degermi?
  5. R

ryzen 5 3600 vs 3600x

hangisini tercih etmeliyim aralarında çok fark varmı? Ve anakart olarak b450 ama herkes gigabyte b450m s2h öneriyor ama ben msi veya asus tarafında b450 model anakartlar tercih edilebilirmi denen gigabyte?
  6. R

ryzen 5 3600x ve A320 Anakart

msi a-320m pro-e anakartım var r5 3600 vsya 3600x almayı düşünüyorum sizce anakart tarafından bir sorun yaşarmıyım ?
  7. R

r3 1200 overclock

rx580 ekran kartım var ve işlemcim de r3 1200 darboğaz yaşıyorum bir miktar o.c yapmak işimi görür mü sizce ve nasıl yapabilirim. Amd nin kendi orjinal soğutucusu mevcut. bu arkadaşın kullandığı programlar yardımı ile bir şeyler yapmam mümkünmüdür?
  8. R

R3 1200 ile ekran kartsız pc yi çalıştırabilirmiyim

Ekran kartımı değiştirdiğim için şuan elimde ekran kartım yok ve yeni ekran kartım henüz elime geçmedi. İdareten bilgisayarımı ekran kartı olmadan açabilirmiyim. Daha doğrusu açıyorum ama görüntü gelmiyor. İşlemcilerde grafik oynatıcısı olduğunu sanıyordum yardımcı olabilirmisiniz.
Top Bottom