Arama sonuçları: *

• Users: FeluX
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ BİOS GÜNCELLEMESİ YAPARKEN EKRAN KAPANDI VE GERİ GELMİYOR

Dostlar yardim etmeye gelen herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum son çözümü bios flashback yaparak buldum eğer bilmeyip yapacak arkadaşlar varsa size gelen renamer.exe yi çalıştırıp cap dosyasını o şekilde usb ye atmaniz ve usbyi fat32 ye biçimlendirin.
  2. F

hocam bios doğru fakat usb ye direkt cap dosyasını attim renammer exe yi kullanmadan kasadaki yeşil ışık sönmedi usb yi direkt cikarsam bir şey olur mu onu merak ediyorum sabah oldu isik hala sürekli olarak yanıyor. Usb yi cikarcam ama o küçük düğmeye basıp mi cikarmaliyim yoksa direkt mi...
  3. F

flashbacki yaptim fakat cap dosyasını rename.exe yi calistirmadan flashbacki yaptim ilk başlarda yeşil ışık kesikli yaniyordu salona gittim geldim yaklaşık 20-30 dakika falan gecti bir baktım ışık sürekli olarak yanıyor yani hic kesilmiyor neyse uzatmim toplam 1 saate yakin oldu ışık hala...
  4. F

hocam rica etsem burdan hangisi ben anakarttan çıkan zımbırtıyi takmamistim sığmadı diyede 1736968172 usb nin nereye takılcagini buldum( üç usb taktiğim yerin en sağı) usb deki dosyayı tekrar kurarak usb ye bu sefer rename exe yi calistirmadan tekrar taktım fakat bu sefer o küçük düğmeye...
  5. F

doğru anakart ve sürümü attım onda sıkıntı yok ama renamer exe sini çalıştırdım ve cap dosyasını o şekilde usb ile yazdirdim ez flashden ondan mı kaynaklı acaba problem 1736966313 ne yapmam gerek hocam aydınlatırsan beni çok sevinirim
  6. F

hocam aç kapat yaptım hala aynı ,görüntü gelmiyor acaba bios dosyasında gelen renamer exe siyle alakalı bir durum olabilir mi ya da artık iş isten geçti şunu yap diyeceğin bir şey varsa söyle yapayım 1736966127 asus prime b650M-a wifi II
  7. F

hocam display port sinyal yok diyor ya ekran kartına bir şey olmuş olmasin 1736965347 hocam birde kapat aç yaparsam zarar görmeyen bileşenler zarar görmesin şimdi toptan patlamayalim 1736965370 monitörün portları değiştirdim sinyal hala yok diyor
  8. F

monitörün kasaya takılı olan portu çıkarıp taksam sorun çıkmaz değil mi 1736964912 hocam monitörü kapat aç yaptım display port ta sinyal yok diyor napmaliyim
  9. F

birde monitörün anakarttaki portunu çıkar tak mi yapayım
  10. F

hocam usb üzerinde bir ışık yanmıyor hata kodu derken monitör açılmadığı için herhangi bir şey göremiyorum flashback butonu kasamda yok ama anakart üzerinde olabilir bir bakayim
  11. F

hocam valla üzerinden 1 saate yakın geçti galiba daha çabukluğu kalmadı hocam 1736964137 bilgisayarı kapatmama falan gerek var mi 1736964138 bilgisayarı kapatmama falan gerek var mi
  12. F

ekran kartı gitmiş olabilir demişsiniz de hocam fanlar dönüyor
  13. F

Hocam ben yanan bi ışık göremedim sen bi nacizane bakarsan 1736963954 o nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çözüm bulamassam onuda denerim
  14. F

Arkadaşlar hemen hemen 20-30 dakika önce, yeni aldığım bilgisayarıma bios güncellemesi yapıyordum anakartim b650M-A wifi II son sürüm bios dosyasını indirdim ve flash belleğe kurdum fakat bios dosyasında gelen renammer exe yi çalıştırdım ve cap uzantılı dosyayı o şekil usb ye attım ez flash ile...
Top Bottom