Arama sonuçları: *

1. kaan.sri

Öneri ACİL ÖNERİ ANAKART HAKKINDA

Hocam kalite acısından sizce hangisi daha iyidir ?
  2. kaan.sri

Sizce bu iki anakart arasında fark varmıdır performans düşüklüğü vs gibi asus ile gigabyte ın ?
  3. kaan.sri

Hocam evet gordum ama kargo ile geldiği icin biraz uzun sürer o yuzden vatandan direk elden alıcağım direkt almak yerine kargomu beklesem acaba
  4. kaan.sri

Arkadaşlar şuanda avm deyim anakartım bozuldu vatandan yenisini alıcağım sizce vatandan 2750 tl ye gigabyte h610 mk ddr4 anakart almakmı yoksa internetten 2720 tl ye asus prime h610mk d4 anakart almak mı ? Şimdiden teşekkür ederim...
  5. kaan.sri

GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Razer barracuda x kullanıyorum gayet memnunum mikrofon dısında bi sıkıntı yaşamadım öneririm
  6. kaan.sri

Yardım BU İKİ LİNK ARASINDAKİ FARK NEDİR

Aynı ürün yani digilmi hocam? ikinci linkteki bazı ürün fotoğraflarında space ve enter tuşu yeşil renk gozukuyor hangi renk gelir acaba?
  7. kaan.sri

Yardım BU İKİ LİNK ARASINDAKİ FARK NEDİR

Merhaba amazondan ajazz ak680 model klavyeyi satın alıcagım ama uygulamada iki ayrı liste halinde gösteriyor birisinde 6 yorum var 4.7 yıldız almış diğerinde ise 35 yorum var 4 yıldız almıs satıcı gönderen falan aynı hicbir fark yok sipariş edicektim hangisinden sipariş etsem teşekkürler...
  8. kaan.sri

🔥İndirim HepsiBurada 'da SPIGEN ve ANKER Sepette NET %30 İNDİRİM (Aksesuar Kılıf Vs.)

sagolun hocam spigen de piyasanın en iyisi galiba biraz arastırdım tesekkürler
  9. kaan.sri

🔥İndirim HepsiBurada 'da SPIGEN ve ANKER Sepette NET %30 İNDİRİM (Aksesuar Kılıf Vs.)

https://www.hepsiburada.com/spigen-iphone-14-pro-kilif-mag-armor-magfit-magsafe-ozellikli-matte-black-acs04989-p-HBCV00002VO59D?magaza=Hepsiburada alınır mı? ?
  10. kaan.sri

Sizce hangi iphone'u alayım

ben olsam pro alırdım max bana gereksiz buyuk geliyor
  11. kaan.sri

Bilgili arkadaşlar toplanin

cayma hakkı var diye biliyorum
  12. kaan.sri

🔥İndirim Mediamarkt'ta Seçili Televizyonlarda Geceye Özel İndirimler!

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-65nano81t6a-65-inc-165-ekran-uydu-alicili-4k-smart-tv-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos24-2024-nanocell-tv-1238177.html alıyorum
  13. kaan.sri

Öneri HJC C70 VS C10 KASK ÖNERİSİ HANGİSİNİ ALMALIYIM ???

Sağolun hocam benimde gönlüm c10 gibiydi ,c70 yeni üretim olmadığı için içim pek sinmemişti, galiba kabuk yapısı ikisinde de aynı sadece c70 te + özellikler var galiba c10 sahibi olucağım herhalde teşekkür ediyorum. 1722890850 Hocam peki siz neden yeni üretim olan c10 dan vazgeçip c70 almak...
  14. kaan.sri

hocam 6k fiyat beni biraz zorlar 2 tane kask almam lazım biliyorum kafamız önemli ona bişey olmasını istemeyiz ama bütçem biraz kısıtlı ortalama 4200 bantlarında bakıyorum, evet c70 eski bir kask o yuzden 4500 tl ye buldum normalde fiyatı 6000 tl yoksa c10 da alabilirim aralarında ne fark vardır...
  15. kaan.sri

Evet biraz oyle olmus hocam benim baktığım mağazadada sadece 2 tane s beden kalmıs gidip denemiştim yani üst kısımlardan bir baskı yok ama yanaklar biraz fazla sıkıyormus gibi biraz takınca acılır diye dusunuyorum kafam 55cm ve c70 de intercom girişide yokmus sizce nasıldır c10 dan dahamı iyi
  16. kaan.sri

Herkese merhaba rks srk 125r motoruna kasım ayında sahip olucağım ve şimdiden ekipmanlarımı almak istiyorum 2 tane kask alıcağım birisi artçı kaskı olucak artçı kaskı olarak ls2 rapid II düşünüyorum ve galiba onu alıcağım kendi kaskım olarakta HJC marka c70 yada c10 modelini almak istiyorum. C10...
  17. kaan.sri

20-25 K TELEVIZYON ÖNERİSİ

Herkese merhaba,televizyona ihtiyacim var ve baya bir zamandir arayistayim karar veremedim 20 en fazla 25 bin tl bütçem var genellikle LG dusunuyorum 55" ten asagida olsun istemiyorum buyuklugu. Güzel,kaliteli,fiyat performans olarak ne onerebilirsiniz bu butceye philips falan nasil gider...
  18. kaan.sri

Yardım Fps Oyun Gaming Kulaklık önerisi

Hocam bu 2021 modeli benim kullandıgım model 2022 modeli, 2021 modelinden cok daha iyi
  19. kaan.sri

Yardım Fps Oyun Gaming Kulaklık önerisi

1 yıldan belli razer barracuda x kullanıyorum cok memnunum hem pc de hemde spor salonunda kullanıyorum gayet iyi bence mikrofon kaliteside baya iyi kafamda herhangi bir agrı yapmıyor kus gibi + şarj sureside baya iyi tam şarjda 50 saat kuullanım sunuyor
  20. kaan.sri

Yardım Bios m2 ssd mi gormuyor ve windows acilmiyor

Hocam kapaliydi zaten ve sorun hala devam ediyor
Top Bottom