Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

PolyGold DS4 İncelemesi

Selamlar bugün BİM'de 160 TL'ye satılan PolyGold PSG05 adlı kontrolcüyü inceleyeceğim. Eğer ilk bakışını izlemediyseniz ilk düşüncelerim (Değişik bir tarzda ilerleyip inceleyeceğim) https://forum.donanimarsivi.com/konu/bimde-160-TL'ye-polosmart-dualshock-4-ilk-bakis-ve-kutu-acilimi.320373/ 12...
  2. OdinSonThoR

İnceleme Bim'de 160 TL'ye PoloSmart DualShock 4 İlk Bakış ve Kutu Açılımı

Selamlar bugün Bim de satılan PoloSmart PSG05 adlı kontrolcümüzün kutusu açıp ilk izlenimlerimi paylaşacağım. İlk önce kutu içeriğine bakalım sonra fikirlerimi söylerim. -KUTU AÇILIŞI Kutunun dışarıdan görünüşü. Kutu İçeriği; -Kontrolcünün kendisi -Micro Usb kablosu -Kullanım kılavuzu...
  3. OdinSonThoR

İnceleme Journey ve Abzu İncelemesi (SPOİLER VAR)

Uyarı: Oyundan bahsederken spoiler vermiş olabilirim o nedenle spoiler yiyebilirsiniz. Oyunları bir zaman kaybı olarak görenlerden misiniz? Yoksa benim gibi bir deneyim olarak görenlerden misiniz? Benim gibi iseniz hadi bu iki güzel deneyimden bahsedelim. Oyunlar Kısa Bilgilendirme Journey...
  4. OdinSonThoR

İnceleme Xiaomi Mi Band 4 İncelemesi

Öncelikle iyi akşamlar bugün Xiaomi mi band 4 incelemesini yapacağım. 19 Temmuz 2020 de 142 tl ye almıştım, şimdi incelemeye başlayalım. Bu konuda bayağı bir şey eksik yarın sabah eksiklerini giderip 1-2 bölüm daha ekleyeceğim KUTU TASARIMI Kutu tasarımı gayet hoş , ön taraftaki 4 yazısı çok...
Top Bottom