Arama sonuçları: *

1. MIFFYamakopekismidegil

Toplama Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

malesef kutulari falan duruyor ama garantisi yok
  2. MIFFYamakopekismidegil

Toplama Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

Sizce kaça satabilirim bilgisayarımı? Gayet temiz ve oyun oynamaktan başka hiç bir işlem yapılmadı. İçinde Ryzen 7 2700x , 5700xt, 8x2 16 Gb, 1TB HDD, 500gb ssd ve b450 anakart var. Kasası sağlam ve 650w psu var.
  3. MIFFYamakopekismidegil

20000tl ye kadar toplama pc onerisi?

arkadaslar 20000tl ye valorantta iyi fps alabilcek nasil bir bilgisayar alabilirim? hazir olsa daha guzel olur teker teker almak istemiyorum
  4. MIFFYamakopekismidegil

Xbox Game Pass oyun yükleyemiyorum

Arkadaşlar oyun yüklerken hazırlanıyor aşamasından sonra hata alıyorum niye olduğunu ve çözümünü bilen var mı?
  5. MIFFYamakopekismidegil

RX5700xt icin hangi islemciyi almaliyim?

Arkadaslar ekran karti olarak 5700xt var. Yaninda alirken 2700x almistim ama artik eskidi birde islemcinin onemli oldugu oyunlar oynadigim icin iyi performans alamiyorum. Butcem 7k. 5600x mi almaliyim sizce?
  6. MIFFYamakopekismidegil

5700xt kaç liradan satılabilir?

garantisi kutusu vs var zaten 8 aylık
  7. MIFFYamakopekismidegil

çok faazla ilan var emin olamadım
  8. MIFFYamakopekismidegil

xfx 2 fanlı model var kaç liradan satmalıyım
  9. MIFFYamakopekismidegil

Modeme reset attıktan sonra DSL ışığı yanmama sorunu

evet girdim 1633115980 sorunun admin ve sifre de oldugunu dusunuyorum ama emin degilim herseyi denedim
  10. MIFFYamakopekismidegil

reset attim arayuze girdim fakat ayarladiktan sonra Üzgünüz! Internet bağlı değil. Lütfen parametrelerinizi tekrar yapılandırın. Eğer sorun hala devam ediyorsa, ISS'niz ile iletişim kurun. hatasini veriyor
  11. MIFFYamakopekismidegil

Arkadaşlar modemime reset attıktan sonra internet ışığı , power ışığı vs yanıyor fakat dsl ışığı yanmıyor. Ne yapabilirim?
  12. MIFFYamakopekismidegil

XFX RX5700XT kac liraya satilir?

ne zaman
  13. MIFFYamakopekismidegil

XFX RX5700XT kac liraya satilir?

Arkadaslar https://www.xfxforce.com/gpus/radeon-tm-rx-5700-xt-8gb-gddr6-thicc-ii-ultra-2 ekran kartini kac liraya satabilirim? Faturasi var kutusu var. 1 yildir kullaniyorum. Hic mining vs yapilmadi sadece oyun oynandi
  14. MIFFYamakopekismidegil

Masaüstü bilgisayara ethernet kablosuyla bağlanamama sorunu

Arkadaşlar geçenlerde format attım ve format attıktan sonra ethernet kablosuyla internete bağlanamamaya başladım. Masaüstü bilgisayar olduğu için wirelessda bağlanamıyordum.Ama sonradan TP link in ürününü kullanmaya başladım ve wirelessin çalıştığını gördüm. Ethernet kablomda sorun yok ama...
  15. MIFFYamakopekismidegil

FPS'im Valorant'ta Neden Bu Kadar Düşüyor?

ram 16gb ve 256gb ssd + 500gb harddisk var oyun hdd ye yüklü
  16. MIFFYamakopekismidegil

FPS'im Valorant'ta Neden Bu Kadar Düşüyor?

Arkadaşlar Valorantta eskiden sabit 200 hatta daha üstü alıyordum.Sistemim R7 2700x ve RX5700XT.Ama son zamanlarda 100 lere düştüğü oluyor hatta çoğu zaman düşüyor.Format vs attım ama yinede hiçbir şey değişmedi. Ne yapabilirim?
  17. MIFFYamakopekismidegil

İnternetin kablosuz çalışması ama kabloyla bağlayınca çalışmaması.

Arkadaşlar ben formattan önce kablolu bir şekilde kullanıyordum interneti ama format attıktan sonra o çalışmamaya başladı.Bende kablosuz bağlandım ve oldu. Ama ping artışlarından dolayı kablolu kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ethernet Driverı da indirdim ama olmuyor.
  18. MIFFYamakopekismidegil

Format attıktan sonra internet gelmemesi.

arkadaşlar indirdim fakat hala olmuyor
  19. MIFFYamakopekismidegil

burdan lan driverını mı indirmeliyim 1622406170 yoksa chipset falan mı
  20. MIFFYamakopekismidegil

kasada cd girişi yok maalesef 1622405827 başka bir bilgisayardan usb ye indiirp öyle kurabilirim ama neyi indireceğimi bilemiyorum tam olarak
Top Bottom