Sizce kaça satabilirim bilgisayarımı? Gayet temiz ve oyun oynamaktan başka hiç bir işlem yapılmadı. İçinde Ryzen 7 2700x , 5700xt, 8x2 16 Gb, 1TB HDD, 500gb ssd ve b450 anakart var. Kasası sağlam ve 650w psu var.
Arkadaslar ekran karti olarak 5700xt var. Yaninda alirken 2700x almistim ama artik eskidi birde islemcinin onemli oldugu oyunlar oynadigim icin iyi performans alamiyorum. Butcem 7k. 5600x mi almaliyim sizce?
reset attim arayuze girdim fakat ayarladiktan sonra Üzgünüz! Internet bağlı değil. Lütfen parametrelerinizi tekrar yapılandırın. Eğer sorun hala devam ediyorsa, ISS'niz ile iletişim kurun. hatasini veriyor
Arkadaslar https://www.xfxforce.com/gpus/radeon-tm-rx-5700-xt-8gb-gddr6-thicc-ii-ultra-2 ekran kartini kac liraya satabilirim? Faturasi var kutusu var. 1 yildir kullaniyorum. Hic mining vs yapilmadi sadece oyun oynandi
Arkadaşlar geçenlerde format attım ve format attıktan sonra ethernet kablosuyla internete bağlanamamaya başladım. Masaüstü bilgisayar olduğu için wirelessda bağlanamıyordum.Ama sonradan TP link in ürününü kullanmaya başladım ve wirelessin çalıştığını gördüm. Ethernet kablomda sorun yok ama...
Arkadaşlar Valorantta eskiden sabit 200 hatta daha üstü alıyordum.Sistemim R7 2700x ve RX5700XT.Ama son zamanlarda 100 lere düştüğü oluyor hatta çoğu zaman düşüyor.Format vs attım ama yinede hiçbir şey değişmedi. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar ben formattan önce kablolu bir şekilde kullanıyordum interneti ama format attıktan sonra o çalışmamaya başladı.Bende kablosuz bağlandım ve oldu. Ama ping artışlarından dolayı kablolu kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ethernet Driverı da indirdim ama olmuyor.