Arama sonuçları: *

1. U

350.000TL civarı araba önerileri

Merhabalar aile kullanımı için başlıkta belirttiğim miktarlarda araba önerileri bekliyorum az yakar çok kaçar cinsten olursa sevinirim :) bütçe 3 assa 5 yukarı çıkabilir şimdiden teşekkür ediyorum
  2. U

Ayakkabı önerisi ve Konudaki ayakkabılar hakkında

Ayakkabı 1- Ayakkabı 2 ben bu 2 ayakkabıyı buldum kullananlar varsa fikirlerini belirtirlerse sevinirim bunlar dışında rahat günlük kullanım ayakkabı önerilerine açığım Bütçe 2.500-3000 arası max 3.5k verebilirim şuan
  3. U

2.5-3K ayakkabı önerisi

Merhabalar günlük kullanım için başlıktaki fiyat bandında ayakkabı önerisi istiyorum her türlü ayakkabı önerisini bekliyorum renk vs fark etmez beğendiğiniz ayakkabılar varsa paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar.
  4. U

S23 ULTRA-S24 ULTRA ARADAKİ FARKA DEĞER Mİ?

Ustam sizi bu konuda özelden rahatsız etmiştim zaten son bir soru daha sorayım burdan hem arkadaşın konusu yükselir server kayıt samsunglar güncelleme yapabiliyormuyuz sıfırlanma falan olmuyor değilmi s24 için 7yıl güncelleme bulunduğu için önemli bir durum bence
  5. U

Bendemi sorun var yoksa Bu konular sizdede böylemi

Hocamlar bende ***** değilim telefonum yd kimi zaman kimi uygulamada saçma bir şekilde dil değişikliği oluyor uzun zamandır olmuyordu tekrarlandımı acaba onu teyit etmek için konu açtım teşşekürler.
  6. U

Yd s24 ultra alınır mı??

Ortalama alınabilecek fiyatı nedir bunun hocam
  7. U

Yd s24 ultra alınır mı??

Ustam sen server kayıtmı yaptın? 1725185766 Fiyatı benimde kafamı karıştırdı 1725185779 Fiyatı düşündüren şey sadece
  8. U

Yd s24 ultra alınır mı??

Selamlar yd s24 ultra sordum ve 256gb modeline 38k dediler fakat şuan s23e kayıt varmış sadece 24'te daha yokmuş 2 çift simli alıcam kayıt edilmesi açılana kadar kayıtsız kullanmayı düşünüyorum sizce fiyat pahalı mı fikirlerinizi bekliyorum Not: yazım yanlışları anlam kaymaları için k.b 12...
  9. U

🔥İndirim 🔥Arzum AR6037 Steamline Eco Buharlı Ütü 699TL🔥

Birazdan sipariş ederim dedim bitti:(
  10. U

Öneri ROMlu Note 10 Pro vs Note 12 5G vs ROMlu S10e

İlla o 2 telefondan birinimi istiyorsun kral yoksa her türlü androide açıksan bütçe belirtsen daha iyi olur gibi
  11. U

Okumak istediğim bölüm hakkında sorular

Merhaba, Lise eğitimimi Elektrik-Elektronik bölümünde tamamladım ve bu alanda öğretmen olmak istiyorum. Ancak, hangi üniversite ve bölümde okumam gerektiğini tam olarak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca, meslekle ilgili olumlu ve olumsuz bilgilere de açığım. Aramızda...
  12. U

Y.D Telefonların Server Kaydı ile ilgili

İmei attıramazmıyım
  13. U

Teşşekürler denk gelmemiştim böyle bir konuya
  14. U

Merhabalar iyi akşamlar Y.D s24 ultra almak istiyorum fakat 12 ay kullanabilmek için direnç işlemi ile gönderiyorlarmış bir arkadaşımda bunun sağlıklı olmadığını söyledi bilgisi olan aydınlatbilirmi beni. Server kayıt yaptırmanın daha iyi olduğu söylediler server kayıt ile imeinin arasında fark...
  15. U

Çözüldü✓ Bilgisayarım Aniden Kapandı.

Anakartta bios zımbırtısı var adını unuttum kusura bakmayın onu söküp bir süre bekleyip tekrar takıp denermisin
  16. U

🔥İndirim Mini Taşınabilir Yazıcı 241₺👈⭐

Tüm sene bana kopya çekmemde çok işe yaramıştı 50tlye almıştık şimdi çok pahalı olmuş
  17. U

🔥İndirim 💥Ajazz Ak871 2.4G 650 Tl !!! STOKLAR GÜNCELLENMİŞ

FPS oyunları dışındaki oyunlarda sorun yaparmı ? Fazla gecikme olurmu
  18. U

8-9K civarı televizyon önerisi

Merhabalar iyi forumlar öncelikle Biz evde çok televizyon izlemiyoruz fakat annem bolca seyretmekte güzel görüntü veren,ayda 1de maç izleyeceğim android olan bir tv önerir misiniz?. Önerilen Tv (bir tanıdığın önerdiği tv bu bunun hakkındada fikirlerinizi bekliyorum)
Top Bottom