Arama sonuçları: *

1. K

400 TL bütçem var sizce bu klavye alınır mı yoksa başka bir şey ala miyim ?

Stokta olmuş olsaydı direk onu alacaktım zaten kral :)
  2. K

Bu klavye hakkında çok fazla şikayet var hocam bunu almayı pek istemem o yüzden ama teşekkür ederim yinede saolun :)
  3. K

3000tl ile işlemci/anakart/kasa/psu

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-3600-3-6ghz-35mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000LLPAM?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.40&wt_pc=akakce.c.k.pc...
  4. K

varmı bir öneririniz tam anlamıyorum ben
  5. K

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-tuf-gaming-k1-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,859356834.html
  6. K

Yayın ve Oyun Odaklı Ekran Kartı Tavsiyesi ( 4000-4500 TL )

bilmem iş görür mü ?
  7. K

Ne kadar beklemeliyim peki 1611864164 bu fiyata dediğiniz kart pek mümkün değil gibi ama 1611864211 4 ay felan bekleyebilirim sorun değil üstadım
  8. K

SİSTEM : RYZEN 5 3600 İŞLEMCİ B450 TOMAHAWK MAX ANAKART CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3600 MHz Cooler Master MWE 600 +80 bronze 2 eps güç kaynağı Cooler Master TD 500 Mesh kasa
  9. K

İşlemci ve Güç kaynağı Tavsiyesi

Tekar çok teşekkür ediyorum yardımınız için saolun 👏👏👏👏
  10. K

Yayın için işini görür diyorsanız eğer alıyorum 😊 1605650650 Tamamdır teşekkür ederim 🙂
  11. K

O zaman şöyle yapalım. 6 k ya ekran kartı işlemci ve sıvı soğutma yapalım. Anakartı eniştem alacak zaten çok önemli değil benim için 😂
  12. K

5600 olabilir ama biraz daha uygun olsun ve sıvı soğutma felanda alabileyim diye öyle dedim. İkisinin arasında bir işlemci de olur
  13. K

Peki bu anakarta işlemci olarak r5 3600 yeterli olur mu 1605650183 Ekran kartı sandım ben onu 😂 tamam çok teşekkür ederim
  14. K

Çok teşekkür ederim 🙂 peki işlemci olarak
  15. K

Anakartim yok reis ama bütçe dışında rog b450 düşünüyorum varmı başka bir alternatif
  16. K

Rog b450 f düşünüyorum
  17. K

Bütçe harici rog b450 f düşünüyorum
  18. K

Yeni olduğum için yazamadım kusura bakmayın işlemci ve ekran kartı için 6 TL bütçe ile öneri istiyorum. Şimdiden teşekkürler
  19. K

5 ila 6. Ama bu guç kaynağı yeterli olmaz diyorlar üstadım ?
  20. K

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Coolar master td500 mesh kasa ve 600 w 80 plus güç kaynağı aldım. Yayın bilgisayarı düşünüyorum işlemci ve ekran kartı önerisinde bulunabilir misiniz
Top Bottom