Başlık çok açık olmamış olabilir aslında anlatmak istediğim şu örnegın rtx 3070 için konuşalım ben asus da alsam msi da alsam founders editionda alsam ayni mh mı yoksa farkı varmı
Merhaba internette bakıyorum 3070 fiyatları uctugu için rx 6800 alayım dedim ama kartın sadece referans modelleri var markalar bunlar için kendi modellerini cikarmayacakmi
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3070-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256bit-nvidia-ekran-karti.html
abi şu ekran kartı bile 8400 tl olduysa çüş artık bu ne düşecekmi ve mining ciler yüzünden mi
Selamlar ben normalde msi gaming x trio rtx 3070 alacaktım fakat kararımı değiştirip gamerock almaya karar verdim ama hiçbiryerde bulamadım türkiyede yokmu acaba
Rtx 3070 için 4800 lira gibi bir fiyat sunmuştu nvidia biz bunu daha yukarısını bekliyorduk 6 7 k gibi fiyatlara ama kart 8 9 k gibi bir fiyata çıktı düşermi
Rtx 3070 için nvidia 4500 tl gibi bir fiyat biçmişti evet bundan daha fazla bir fiyat bekliyorduk ama çok daha pahalıya geldi mesela asus 8-9 bin lira gibi bir fiyata çıktı sizce düşermi