Arama sonuçları: *

1. A

Sizce sistemi kaça vermeliyim

iyi fiyat vermişsin bence ne aşağı indir ne de yukarı çıkar
  2. A

İşlemci kullanımı ea fc 25

oyun genel olarak optimizasyon sorunlu sanırım benim de işlemcim %50lerde geziyor
  3. A

Lenovo LOQ 15IRH8 1 TB SSD

aktif olarak kullanıyorum işimi görüyor https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  4. A

Ethernet kablosunu burdan bağlayabilirmiyim

resimdeki dsl portu ve bilgisayarın çok çok eski değilse laptopunda öyle bir giriş olduğunu sanmıyorum. Dsl'i modeme bağlayıp modemden ethernet kablosuyla laptopa bağlanabilirsin
  5. A

Laptop Mouse Dongle Nasıl Sabitlerim?

sadece usble bağlamak daha mantıklı
  6. A

🔥İndirim Klasse RGB MousePad XXL 354₺🔥

klasse kaliteli markadır ama bu ürünü baya ucuz geldi. kullanan varmı?
  7. A

❌İndirim Bitti! Metro Exodus Steam 2.29 Dolar (80TL)

story oyunlarını genelde 1-2 kere oynayıp bidaha ömrü billah açmadığım için nerde en ucuzu varsa ordan alıyorum. Ama steam kütüphanesinde o oyunları görmenin keyfi bi başka oluyor orası ayrı 😊
  8. A

❌İndirim Bitti! Metro Exodus Steam 2.29 Dolar (80TL)

epicte geçen hafta tüm seri + dlcler 50 liraya aldım, iyi ki almışım. Steam dolara geçtiğinden beri oyun almaya çekinir oldum
  9. A

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

aradakı fark kablosuz olmasından kaynaklanıyor ya hani, ha kabloyla oynarım sıkıntı yok diyosan amenna. bu arada bi yerden sonra artık kalitesine bakıyorsun parası umrunda olmuyor esporcu olmasan da.
  10. A

Mouse Önerisi Max 3500tl

Bu 3 mouse arasında kaldım teknik açıdan çok bir farkları var mı? Ya da önerebileceğiniz başka mouse varsa beklerim. Razer DeathAdder V3 Pro ASUS Rog Strix Carry Wireless SteelSeries Rival 650 Wireless
  11. A

kablosuz modeli 3300tl ve ekstra olarak donglea para vermene gerek yok milleti yanlış düşünceye sokma. 8k ve 1k'yı deneyimlemiş biri olarak arada büyütülecek bir fark yok esporcu falan değilsen.
  12. A

3.5'a kablosuzu varken alınmaz
  13. A

RAM HIZIMIN HANGİSİ DOĞRU EMİN OLAMADIM YARDIM!!

BIOS'a girip değiştirebiliyor musun bir bakar mısın
  14. A

2500-4000TL Mouse Önerisi (Kasım 24)

Bilindik markalardan (asus, razer, logitech, steelseries) 2500-4000Tl arası mouse önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen Ajazz, Dragonfly, Attack Shark markalarından ATMAYIN zaten elimde MEVCUT.)
  15. A

RAM HIZIMIN HANGİSİ DOĞRU EMİN OLAMADIM YARDIM!!

cmd'ye bunu yaz çıkar wmic memorychip get speed
  16. A

Mekanik klavye önerisi

https://www.n11.com/urun/steelseries-apex-7-red-switch-kablolu-rgb-mekanik-oyuncu-turkce-q-klavye-1053365?magaza=jetklik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  17. A

6000 TL’ye kadar Wireless kulaklık önerisi

teknik anlamda hyperx cloud ve steelseries arctis 7+'ı öneririm fakat her şey mekanikte bitmiyor. Bir teknoloji mağazasına gidip ikisini de bir görmeni denemeni öneririm.
  18. A

Yardım Laptop önerirseniz sevinirim

normalde ikinci el laptop önermem fakat son 3 ayda 20-30bin bandındaki laptopların fiyatları manasızca fazla arttı. 2-3 aylık ikinci el laptoplara bakabilirsin ama sıfır almakta kararlıysan şu laptoplara bakabilirsin Lenovo LOQ 15AIX9 (4050) ...
  19. A

Bu kulaklık almak mantıklımı

Fiyatı muhtemelen bluetooth diye fazla fakat o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Bütçen 2000 liraysa ve gerçekten daha fazla üstüne çıkamıyorsan almak düşünülebilir ama ben bunun yerine Corsair hs75 tercih ederdim. Bütçeni 3000-4000 liraya çıkarabilirsen gerçekten kalitesi ve dayanıklılığı iyi...
  20. A

50K bandı Amd laptop

47,000TL HP Victus R7 8840h : https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s1035nt-a1uz2ea-r7-8840h-16-gb-1-tb-nvme-m-2-ssd-8-gb-rtx4070-16-1-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO15N Intel düşünecek olursan şu iki laptop önerimdir: 48,999TL MSI Katana 4070(140W) i7-13620H ...
Top Bottom