Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. A

30k sadece kasa pc toplama ya da hazır sistem öneriniz varmı 2025

30k bütçem var sadece kasa alıcam ddr5 Anakart ve işlemci olursa sevinirim
  2. LASCALLA

25-30k toplama pc tavsiyesi olan ? (Ekran kartı hariç)

5*** serisi ekran kartlarını bekliyorum sıfırdan sistem toplamak istiyorum 25-30k civarında var mı tavsiyesi olan fiyat performans olarak ?
  3. Jordicrusher

25-30k sistem önerisi

25-30k sistem önerisi istiyorum masaüstü
  4. Niko Vercetti

30k laptop önerisi acil

Oyun için 30k laptop önerisi
  5. maniapk

25 - 30k Arası Qled Tv Önerisi

Merhabalar arkadaşlar 55" Qled olur veya ona yakın yeni teknoloji televizyon arıyorum. Bütcem 25 30k arası 50" de olabilir. Not: oyun için istemiyorum.
  6. Q

30k civarı laptop önerisi

30k civarı laptop arıyorum yardımcı olabilir misiniz güncel link ile iletirseniz sevinirim
  7. Sunflow3r

Max 30k laptop önerisi

merhabalar max 30k bütçem var bilgisayarı genel olarak yazılım işlerinde kullanacağım işlerim ağır değil lakin bazen duruma göre ciddi iş yükü binebiliyor şuan ki sistemimle bunun altından kalkmam zor önerilerini bekliyorum
  8. MrMarxs

25-30K KASA ÖNERİSİ.

Beyler pc toplama hakkında fazla bilgim yok baştan belirteyim onu. 25-30k arası bi kasa önerir misiniz? toplama olur, özelleştirilmiş hazır sistem olur. gaming gen tr, itopya, incehesap, sinerji, vatan vb. sitelerden olursa daha iyi olur. yanına bide 27 inç kasayla uyumlu monitör yazaranız çok...
  9. A

25-30k laptop önerisi

...oyun bilgisayarı olsun istemiyorum çok fazla fan sesi oluyor ve freedos olmasın birisine hediye alacağım o beceremez . kısacası freedos olmayan office iblgisayarı kıvamında 25-30k lık bir laptop önerisine ihtiyacım var. teknoloji marketlerinden alabileceğim bir şey olursa dahada güzel olur
  10. ju3x

25-30k arası Laptop önerisi

Merhaba, 25-30K bandında güncel oyunları rahat oyanyabileceğim bir laptop tavsiyeniz var mıdır
  11. Reteekspisi

30k hazir sistem onerisi

max 30k butcem ama daha ucuz olsa daha iyi olur
  12. Sunflow3r

max 30k bütçem var ddr5 sistem lazım

max 30k bütçem var sistem arıyorum
  13. B

25 - 30k arasi bir Kasa almak istiyorum oyunlar icin

25 - 30k arasi bir Kasa almak istiyorum oyunlar icin önerilerinizi bekliyorum efenim
  14. Alperen8

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı 30K

Bu sistemi alıp ileride işlemci yükseltsem nasıl olur mantıklı mı galiba işlemci biraz darboğaz yapıyor zaten Fiyatı 30K
  15. Z

30K YA KADAR ALINABİLCEK TOPLAMA KASA

MONİTÖR HARİÇ 30K YA KADAR BÜTCEM VAR ÖNERİLERİNİZ NEDİR LİNK ATARMISINIZ?
  16. S

25-30k arası laptop önerisi

kütüphanede ve üniveristede kullanmak için 4050 laptop bakıyorum pil sağlığı için dahili gpu olması önemli bütçeyi maalesef aşamam 25-30k arasında alabilirim
  17. H

25-30K BÜTÇEYLE BİLGİSAYAR TOPLAMAYA YARDIM

Arkadaşlar selamlar, 25-30k bütçem var çalıştığım için bilgisayara çok fazla zaman ayırmayacağım. Elimde ps5 var hikayemi oyunları oradan oynuyorum ancak fps oyunları(bo6, bf) için bilgisayar toplamak veya hazır bir sistem satın almak istiyorum neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
  18. B

30K Limitle DDR5 Sistem + Monitör Tavsiyesi Var mı?

Selamün Aleyküm,30K Limitim var güzel kullanışlı bir DDR5 sistem + Onun ayarında güzel bir Monitör ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum..
  19. O

30K Sistem öneri

Merhaba başlıktada gördüğünüz üzere bütçem 30k. Bu bütçede alınabilecek sistemleri atarsanız sevinirim.
  20. mowki1

Çözüldü✓ 30k monitör dahil pc

30k monitör dahil pc 30k monitör dahil pc toplamama yardım edermisiniz
Top Bottom