Arama sonuçları: *

1. ege_onall

Ajazz Ak680 ve Ak680 Max arasındaki farklar nelerdir?

hocam manyetik switch baya pahalı bmw nissan gibi düşün arada hissiyat kalite bir sürü fark var bi de diğerini ben kendim almıştım çok dandik plastik almanı tavsiye etmem manyetik olanı bilmiyorum alanlar daha iyi yardımcı olur
  2. ege_onall

Ajazz Ak680 ve Ak680 Max arasındaki farklar nelerdir?

biri manyetik switch diğeri dandirik bişi haberin olsun
  3. ege_onall

Stardew Valley nerden alınmalı

olm sizde harbiden bi zayıflık mı var ben mi anlatamıyorum diyorum ki her platform uyumlu değil ya 1734285433 neyse boşver aynen kanka virüs bulaşmasın diye xbox mı google play mi diye soruyorum :p
  4. ege_onall

kankam sizde türkçe okuma yazma zayıf falan mı korsan veya virüs nerde yazıyo diyorum ki xbox mı google play mi epic mi ne biliyim şuan steamden alamıyorum steam harici en mantıklısı hangisi onu soruyorum
  5. ege_onall

dostum belki google playdeki hali sadece telefon içindir falan ondan dolayı soruyorum
  6. ege_onall

arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
  7. ege_onall

Yardım 2K MONİTÖR F/P YARDIM

Beyler umarım kasım indirimlerinde geç kalmamışımdır :D şöyle 2k güzel fp bir monitör arıyorum şuan acer 280hz 27 inch 1080p monitör kullanıyorum onu satıp geçiceğim bütçe sınırım yok ama çok para da vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. ege_onall

Yardım Çakma Ps5 kolu yardımı

Arkadaşlar sizi kırmiyim diyorum da al alma muhabbeti yapmıyorum burda ps5 çakma kolu bilen varsa bu marka mı ederi başka marka mı bunu sormak için açtım başlığı
  9. ege_onall

Yardım Çakma Ps5 kolu yardımı

https://www.pazarama.com/shaza-t28-windows-ios-android-ps4-ps5-kismi-uyumlu-gamepad-p-8699261139264?magaza=gagunya Beyler şöyle bi ürün buldum zaten xbox kolum falan da var çakma bi kol almak istiyorum ps5 kolu güzel bi muadilini bilen varsa yardımcı olabilir mi
  10. ege_onall

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6599 TL

peki bu mudur beyler 6500 liraya alınabilicek en fiyat performans işlemci 1729803962 elimdeki ryzen 5 5600ü kutulu fanlı garantili bi şekilde 3e satsam 3.5 verip geçerim 5700x3D ye değer mi başka bir model mi düşünmeliyim AM4 için
  11. ege_onall

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6599 TL

beyler ben de mi geçsem hiçbir sebebi yok öyle eğlence olur asşdlad önerisi olan var mı 5600 ve 3070 kullanıyorum
  12. ege_onall

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış...
  13. ege_onall

🔥İndirim 🔥Zte 300 Mbps Kablosuz Adsl2+ Modem 277 TL🔥

jon snow dayım hala buralarda mısın ya :D
  14. ege_onall

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

hocam inan bilmiyorum elimde 7-8 tane klavye var ama hepsini 1 sene önce çok ucuza aldım şuan ucuz da değillerdir bi anlamı olmaz gibi rk61 kullanıyorum şuan modladım switch değiştirdim çok güzel oldu
  15. ege_onall

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

anladım dayılar sağolun denuvoyu geçemedim hala ya birinden daha aldım da allahtan hatanın ssi atınca parayı geri veriyolar :D
  16. ege_onall

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
  17. ege_onall

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

kötü baya bende var tat vermiyo *
  18. ege_onall

🔥İndirim PARFÜMLERDE ÇOK GÜZEL İNDİRİM VAR 3/1 FİYATINA GELİYOR

beyler giremiyorum ben siz nasıl giriyosunuz
  19. ege_onall

🔥İndirim PARİBU HEDİYE 300TL PİZZA KUPONU

sat bana özelden :D
Top Bottom