Arama sonuçları: *

1. B

Oluşturduğum sitedeki video ve resimlere doğrudan erişim engellenebilir mi ?

Merhabalar. Öncelikle sorunu çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Yerel ağda bir site oluşturdum. siteye gifler, resimler, videolar ekledim. Siteyi HTML ve CSS ile yazdım javascript ile her html sayfasına " prompt " ile şifre koydum. Siteden bir video oynattığımda url kısmında videonun klasör...
  2. B

Oluşturduğum sitedeki video ve resimlere doğrudan erişim engellenebilir mi ?

Merhabalar. Öncelikle sorunu çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Yerel ağda bir site oluşturdum. siteye gifler, resimler, videolar ekledim. Siteyi HTML ve CSS ile yazdım javascript ile her html sayfasına " prompt " ile şifre koydum. Siteden bir video oynattığımda url kısmında videonun klasör...
  3. B

%100 ücretsiz webcam destekli ekran kayıt programları var mı?

Windows tan nefret ediyorum. Kullanmaya zorlayan tek özelliği kamera sürücülerine olan desteğinden dolayı :( 1613563833 Ücretsiz gibi gösteriliyor fakat ücretli 24 Dolar Bir süre sonra satın almanız gerekiyor. Yazıda belirttim
  4. B

Bu yüzden çıldırıyorum :( Birde neden sadece OBS ücretsiz ayrıca Bandicam ( 413 TL ) den bile daha işlevsel :)
  5. B

OBS hariç ! ( OBS hariç olmasının sebebi ekran kartım yok işlemcim core2 duo e4500. bu yüzden OBS yetersiz CPU ve GPU diyerek program hata veriyor. fakat Crack li bandicam ile denedim 720p de webcam ile 30fps kayıt yapabiliyorken, obs yetersiz diyor. İlginç. Neyse Herkese merhaba. Amacım oyun...
Top Bottom