Arama sonuçları: *

1. ibrahimcancl

Valorantta garip takılma neden oluyor

2 gün önce ryzen 5 2600den 5600e geçtim gayet memnunum çoğu oyunda fpsim yükseldi valodada aynı şekilde 2 3 kat fpsim yükseldi ama valorantta nedense eskiden olmayan bi takılma mı desem veya bi kasma mı desem garip bir şey var ve bu sorun vsync açınca gidiyor ama ben input lag olmasını...
  2. ibrahimcancl

23.3.1 watman hatası

Şu driverı indirdikten sonra sürekli watman hatası almaya başladım kafayı yedim allah rızası için şu sisteme en stabil hangi driverı önerirsiniz
  3. ibrahimcancl

PC kendi kendine kapandı

Bu olay dünde başıma geldi 5dk öncede başıma geldi ilk defa yaşıyorum dünden beri. Pc bir anda googledayken yada youtubedayken birden kapandı sonra pirizleri tak çıkart yaptım açılkdı biraz önce öyle yaptım açılmadı sonra 1 dk bekledim bastım düğmeye açıldı ben artık korkuyorum her yıl yeni bir...
  4. ibrahimcancl

BİOS güncelleyinde dosyalarıma bir şey olur mu ?

BİOS'u güncellicem 2019dan kalan bir bios yüklü birazdan güncelleicem güncelleyinde dosyalara fotoğraflara bir şey olur mu annem o eski fotoğraflar giderse çok kızarım diyor
  5. ibrahimcancl

bilgisayarı açarken mavi ekran

Bilgisayarı açarken mavi ekran yedim biosum 2019 dan kalan bi bios hiç güncellemedim o yüzden olabilir mi bu yıl zaten pek stabil çalıştığına inanmıyorum
  6. ibrahimcancl

BİOS güncelleme de yardım

BİOS sürümüm çok eski o yüzden güncellemek istiyorum ama elektirik giderse anakartım yapılır mı garantisi dolmuştu vatandan almıştım
  7. ibrahimcancl

Mavi Ekran İLK defa mavi ekran yedim çok korkuyorum

Dying Light 1 oynuyordum dün almıştım yaklaşık 4,3 saat oynamıştım yattım kalktım biraz önce oyuan girdim 10 dk falan oynadım birden mavi ekran yedim sonra açtım 2 dk oynadım tekrar yedim niye böyle oluyor dün hiç olmamıştı artık hep mi böyle olucak çok korkuyorum yardım edin çıkan hata bu şekilde:
  8. ibrahimcancl

DDU ile şuanki sürücüyü kaldırmada yardım

şimdi ben ddu ile şuanki sürücü yü silip bi önceki sürücüye geçmek istiyorum ama technopat da paylaşılan 18.0.4.8 sürü mü kendi sitesindeki 18.0.5.1 sürü mü ben direk technopattan 18.0.4.8 sürümünü indirdiğim için bu hatayı aldım hata denmez ama anla işte neyse şimdi bu 18.0.4.8 sürümünü...
  9. ibrahimcancl

Ekran gitti ve fanlar son hız döndü

Valorant rekabetçideydim birden ekran kapandı fanlar son ses çalıştı sonra fişlerini çektim taktım açtım pc yi şuanda buraya yazıyorum neden oldu ilk defa başıma geliyorda
  10. ibrahimcancl

MSI Afterburner fan hızı ayarlanmıyor

GTA 5 e girdim çıktım fanlar hala dönmeye devam ediyordu normalde burdan autoya basınca düzeliyordu ama yaklaşık bi 1 aydır böyle herhalde o yer kapalı basılmıyor nasıl düzelticem yardım eder misiniz Burda fan yeride yok
  11. ibrahimcancl

psudan gelen cızırtı sesi

Bugün odama boya yapıldı ve pcnin yeride değişildi bilgisayarı açtım şuanda kullanıyorum ve hiç duymadığım bir ses geliyor psudan psudan olduğuan eminim kasanın kapağını açıp kulağımı psu ya verdim ve psudan geliyor ses cızırtı mı diyim tıkırtımı desem bilemedim öyle bir ses işte anlayın...
  12. ibrahimcancl

22.5.1 driver fps sorun

Dün akşam amdnin yayınladığı en güncel olan 22.5.1 driverını kurdum sonra uyudum biraz önce valorantta girdim ve baya bi fps düşük gibi geldi acaba driver yüzünden mi hep 200 civarı fps alıyorum canım sıkıldı şimdi
  13. ibrahimcancl

Forza Horizon 4'te kaplamalar geç yükleniyor

Sistemim iyi ama bende de oyun ilk açtığım da geç yükleniyor böyle bir 5 dk falan haritayı yüklüyor ve haritayı yüklerken fena drop giriyor sonrada çok az drop giriyor o da 8 GB RAM olduğu için galiba . Neden ilk açtığımda harita geç yükleniyor ve fena drop gidiyor ?
  14. ibrahimcancl

Ram den dolayı mı drop yiyorum ?

SİSTEM ÖZELLİKLERİ Kasa: Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel ARGB LED Fanlı Anakart: Msi B450M Bazooka V2 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Ekran kartı: Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB Ram:Crucial 8GB Ballistix Sport L GRAY DDR4 3000MHZ CL15 SSD: Crucial 120gb BX500 Serisi sata ssd(okuma 540mb yazma...
  15. ibrahimcancl

vsync açıyorum ama fps sabitlenmedi

vsync eskiden açıp oynamıştım fps sabitlenmişti sonra pc de bi ayarla oynadım sonra çalışmadı o ayarıda unuttum yardım eder misiniz
  16. ibrahimcancl

Pc toplamada uzman var mı ?

Yarın kasa ve işlemci soğutucusu alcam da 21 haziranda gelcekmiş Önceden pc toplayan var mı telefon numarasını yazsa ben onu whatsapp dan görüntülü araciam
  17. ibrahimcancl

pc toplamada uzman var mı ?

bi kaç güne parçaları söylicez söyliyince annem takamazsan çok pis bozuşuruz dedi bende nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen var mı Discord hesabınız varsa ekliyin benimki ibrahimcancl#0111
  18. ibrahimcancl

freesync ney kapalıymış o açim mi ?

freesync ney
  19. ibrahimcancl

Bu ayarları ne yapmalıyım ?

SAMSUNG 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA Kavisli Gaming Monitör kullanıyorum yanlışlıkla parlaklık ve diğerleriyle oynadım en iyi sharpness, brightness ve contrast ayarı olarak ne yapmalıyım ?
  20. ibrahimcancl

Sıcaklık kaç FPS fark ettirir ?

Hem ekran kartında hem işlemcide sıcaklık kaç FPS fark ettirir ?
Top Bottom